Toen ik op eerste kerstdag 2013 Linda ten huwelijk heb gevraagd heb ik daarbij meteen aangegeven dat ik zou zorgen voor een geweldige trouwceremonie. Ik heb Jeroen namelijk een paar jaar geleden leren kennen als een zeer fijn persoon met een ongelooflijk gevoel voor humor maar ook als een intelligent persoon die bovendien goed kan luisteren. Bij het bekijken van de referenties op zijn website werd mijn gevoel volledig bevestigd. Nadat Jeroen had aangegeven dat het mogelijk was voor hem om ons te trouwen op 29-08-2014, is hij bij ons thuis geweest om alles rustig te bespreken. Jeroen slaat alles op, van verdrietige gebeurtenissen tot vrolijke gebeurtenissen, en zal dit zoveel mogelijk gebruiken in zijn verhaal. Daarnaast heeft Jeroen veel informatie over ons ingewonnen bij familie en vrienden.


En dan is het zover….. op 29-08-2014 om 15.00 uur begon Jeroen aan de plechtigheid die ons maar zeker ook alle aanwezigen nog heel lang zal bijblijven. Het is een fantastische “verhaal’ geworden waarbij alles de revue passeerde. Van onze eerste ontmoeting tot het moment van onze trouwdag. Wij hebben al best veel trouwerijen meegemaakt maar nog nooit op de manier zoals Jeroen dit doet. Het is een goede mix van serieuze en humoristische momenten waarbij Jeroen alles perfect aanvoelt. Na afloop van de ceremonie hebben van iedereen te horen gekregen dat ze het helemaal fantastisch vonden en nog nooit op deze manier een trouwceremonie hebben meegemaakt.


Kortom, indien u van plan bent om binnenkort te gaan trouwen en u wilt een ceremonie om nooit meer te vergeten dan is hiervoor maar een persoon die dit kan verzorgen en dat is Jeroen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse
Trouwambtenaar Jeroen Smits