Over mij

Hartelijke welkom op de website van BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) Jeroen Smits. Laatstgenoemde verwierf zijn landelijke bekendheid in november 1994 door de talentenjacht Moppentoppers op RTL 4 te winnen. Door zijn overwinningen in 1995 en 1996 in het zelfde programma, vestigde hij zijn naam definitief binnen de Nederlandse media en televisiewereld. Heden ten dagen is Jeroen nog steeds actief in de media binnen tal van disciplines. 

Als beëdigd trouwambtenaar mag Jeroen stellen in de echt verbinden. Dit op een zeer speciale, en bovenal bijzondere manier. De B van BABS staat daarbij dus niet voor Buitengewoon, maar voor Bijzonder Ambtenaar!

Het mooiste moment van je leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. Het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn. Elkaar het jawoord geven uit blijk van liefden en eeuwige trouw. Maak van die ceremonie dan ook een onvergetelijk moment, waar iedere aanwezige gast nog vaak aan terug zal denken. Uiteraard met oog voor de dierbare momenten, misschien wel de traan, maar zeker de lach.

Met je voeten in de zee, thuis in de tuin, in het voetbalstadion, in het vliegtuig of ergens anders trouwen waar je het niet dagelijks tegenkomt? Met creativiteit, doorzettingsvermogen en de juiste contacten is heel veel mogelijk. Jeroen denkt graag met jullie mee, en kan waar nodig bemiddelen met de desbetreffende gemeente! Een zeer persoonlijk voorgesprek bij jullie thuis of op lokatie maakt de specifieke wensen van jullie als bruidspaar duidelijk. Alles kan, niets moet!
Een ceremonie met absoluut een persoonlijk karakter die op maat door Jeroen geschreven wordt. Ruimte voor muzikale intermezzo’s, interacties en toespraken is er altijd.

Jeroen kan en mag als beëdigd ambtenaar van de burgerlijke stand overal in Nederland huwelijken sluiten. Echter dient er per gemeente rekening te worden gehouden met de door hen opgestelde specifieke eisen.

Mochten jullie het jawoord willen geven op een lokatie of tijdstip die voor de wet en dus de gemeente niet als rechtsgeldig betiteld kan en mag worden, kies dan voor een ceremonieel huwelijk. De handtekening zetten jullie dan eerder onder de trouwakte (op maandag kan dat zelfs gratis) en de ceremonie laten jullie door Jeroen later voltrekken. De trouwboekjes kunnen dan na de ceremonie overhandigd worden. Zo bestaat er geen lokatie en geen tijdstip waarop er niet getrouwd kan worden.

Een ceremonie vol en bol van de lach en hier en daar een mogelijke traan. Een moment om nooit te vergeten maar ook een ceremonie om nooit te vergeten. Jullie zullen er nog lang over doorpraten met elkaar.

Mochten jullie middels een persoonlijk gesprek willen aftasten of er een klik bestaat of willen jullie antwoord op prangende vragen dan bied ik kosteloos een eerste oriënterend gesprek aan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, tarieven en of andere zaken.

Veel succes maar bovenal plezier met de voorbereiding op jullie trouwdag!

Videoprodukties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse
Trouwambtenaar Jeroen Smits