Hallo Jeroen,
Na een maand is alles weer bijna normaal. Wat was het een geweldige dag, de 24ste juni.
De dag begon met veel bewolking en af en toe regen, toch besloten we om ons plan door te zetten om op het strand te trouwen.  Toen de ceremonie bijna begon, en jij en onze gasten plaats namen op de witte stoelen, brak de zon door en is die niet meer weggeweest. Zoals jij zei ….. er is er eentje boven die jullie dit mooie weer gunt en blij voor jullie is.
De stemming was gelijk al gezellig en vrolijk. De ceremonie was een aaneenschakeling van leuke, ontroerende, lieve verhalen en grappen die jij ingefluisterd hebt gekregen van onze kinderen, familie en vrienden. Je hebt je goed ingeleefd in al die verhalen.
Je hebt er een hele leuke mooie ceremonie van gemaakt met veel gelach en een stiekeme traan. Het was een top speech. Later op vakantie hebben we er nog vaak aan terug gedacht. Maar alles ging zo snel voorbij, dat we misschien niet alles meer weten. Zou de speech graag nog eens willen lezen.
We hadden graag nog willen proosten met je, maar je moest er weer snel vandoor.
Misschien dat we elkaar nog eens treffen en dan terug kunnen blikken op die fantastische dag !!! Die mede zo geworden is door jou.


Groeten Gerrit & Patricia Wierdsma

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse
Trouwambtenaar Jeroen Smits