In het afgelopen jaar 2022 heb ik vol trots aangekondigd dat ik een boek aan het schrijven was. Laat duidelijk zijn, dat is ook het geval. Echter is het de tijd die mij een beetje heeft ingehaald. Het was het idee om dit boek eind 2022 op de markt te krijgen, maar dat bleek geen haalbaar verhaal.
De afgelopen maanden waren overvol met tal van ceremonies en andere speeches en werkzaamheden die ik moest uitvoeren. De tijd is slechts beperkt met maar 24 uur in een dag.
Natuurlijk zijn er wel vorderingen gemaakt en zijn inmiddels de eerste zes hoofdstukken afgerond. Wel is er een andere koers gekozen voor zowel de inhoud van het boek alsmede de titel.

Bij geboorte van het idee is gekozen voor de titel; Dagboek van een Trouwambtenaar. Gaandeweg bleek het niet alleen een boek te worden met verhalen en anekdotes maar ook zeker met tips en adviezen. Het bleek een boek te worden die als bewaarexemplaar kan worden omschreven. Een exemplaar dat je cadeau doet of dat je uitleent aan je vriendin of vriend.
Hierdoor is dan ook gekozen voor een andere titel; Wat is daarop uw antwoord, is nu als werktitel gevoegd aan dit boek in productie. Naast de anekdotes en verhalen van mij als trouwambtenaar zullen er adviezen in komen van specialisten, tips van mij, van mijn gewezen bruidsparen en andere betrokken partijen binnen een bruiloft. Mooie advertenties van A kwaliteit aanbieders waarbij er zal worden gekozen om maximaal twee aanbieders per categorie/branche te publiceren.
Doelstelling is om het boek medio maart in de boekhandel te krijgen. Wordt dus vervolgd

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse
Trouwambtenaar Jeroen Smits