Het afgelopen seizoen, lees jaar, mocht ik als Trouwambtenaar weer ontzettend leuke bruidsparen in de echt aan elkaar verbinden. Het zal nooit wennen dat gevoel van trots. Het is nog altijd by far het leukste dat ik mag en kan doen.
Ieder bruidspaar is voor mij weer een feestje en een uitdaging er iets unieks en onvergetelijks van te maken. iedere bruiloft is mij even dierbaar. De exclusieve op de meest unieke locaties tot aan het gemeentehuis van de dienstdoende gemeente. Neem echt van mij aan dat het voor mij geen verschil maakt.
De kennismakingsgesprekken, de detailgesprekken, het schrijven van de ceremonie, het uitvoeren van de ceremonie en dan de dankbaarheid. Het blijft echt zo speciaal en ik zal nooit meer anders willen en kunnen.
Dank aan alle bruidsparen van het afgelopen jaar voor het vertrouwen. Dank voor alle mooie cadeaus en lieve berichten. Dank voor de gastvrijheid. Dank voor de vriendschappen en uiteraard dank voor een uniek moment.
Ik kijk uit naar dat wat 2024 aan huwelijken zal brengen. Zowel in binnen -en buitenland mag ik aankomend jaar mensen in de echt verbinden. In alle gevallen zal ik er alles aan doen deze ceremonies ook weer tot iets unieks te maken.
Blijf gezond en tot in 2024!

Liefs Jeroen

Reviews & Referenties
 • We willen je hierbij alsnog even bedanken voor je optreden in de Zeemeeuw. We zijn direct erna op vakantie gegaan, maar hebben van heel veel gasten al gehoord dat ze jou supergaaf en leuk vonden. Nou daar waren wij het roerend mee eens, het was echt super. Dus bij deze alsnog bedankt, en als we ons 12,5 jarig huwelijk mogen halen ben je bij deze alvast uitgenodigd voor het feest op 25 november 2028!

  Tony & Mara
 • Op 5 juli 2013 zijn Frans & Sandra in het echt getreden, Jeroen heeft voor ons een droom ceromonie gehouden, veel humor, emotie, kennis en inleving hebben we mogen beleven. In eerste instantie zouden we een ambtenaar hebben van de gemeente Rotterdam, iemand die we niet kennen, iemand die ons niet kent en waar we niet mee konden zitten om wat zaken door te nemen. Op het moment dat wij hoorden dat Jeroen BABS was geworden was een zucht van verlichting, direct werd de ambtenaar afgezegd en Jeroen gevraagd of hij het voor ons wilde doen, Jeroen antwoorde, ik vind het een eer om jullie te mogen trouwen…! Direct kippevel en wij wisten dat Jeroen het perfect zou doen.. Jeroen heeft onze dag dat beetje extra gegeven waar je alleen maar op mag hopen…. Van iedereen leuke reacties gehad over de ceromonie, dat is de mooiste en leukste bevestiging die je kan krijgen! Jeroen bedankt!!!!

  Frans & Sandra
 • Wij zijn 13 juli j.l. getrouwd en Jeroen heeft de huwelijksplechtigheid voltrokken. We hebben onze gasten uitgenodigd voor mijn verjaardag (ik werd 40) om dit bij ons in de tuin dit te vieren.

  Doordat de gasten in de veronderstelling waren dat ze voor een verjaardagsfeest kwamen was de verrassing des te groter toe ik mijn, toen nog vriendin,
  ten huwelijk vroeg… De verrassing werd nog groter toen Jeroen (uiteraard ook in het ‘complot’) uitlegde aan onze gasten dat dit ook direct daarop ging gebeuren! Wij houden van informeel; we zijn geen type’s die graag in de schijnwerpers staan, vandaar dat wij graag in deze setting en op deze manier wilden trouwen. Juist dat iedereen in vrijetijds kleding aanwezig was gaf dat voor ons de sfeer die wij beoogd hadden. We hebben ons direct omgekleed (incl. Jeroen) terwijl de cateraar en een aantal vrienden onze tuin in een trouwlokatie veranderden. Toen wij de tuin in kwamen lopen hadden onze getuigen (de enige die op de hoogte waren) een witte ballonnenboog geplaatst, echt super! Jeroen stond inmiddels klaar in toga achter een katheder waarvoor wij plaats namen, toen werd het wel erg ‘echt’… Jeroen heeft de ceremonie voltrokken zoals wij dat graag wilden; met een enorme dosis humor, verwerkt met info van onze getuigen, heeft Jeroen gezorgd voor een lach en een traan; tranen van het lachen maar uiteraard ook van emotie. Jeroen weet een perfecte mix te maken van het serieuze (ceremonie) gedeelte, van een persoonlijke noot naar het gemis van mensen die we er heel graag bij zouden hebben gehad naar de humor die we allemaal kennen van Jeroen

  Richard & Jaqueline
 • Wij vonden Jeroen een geweldige trouwambtenaar. Bij de eerste kennismaking merkten we al direct dat er een klik was. Zijn gevoel voor humor en ervaring bracht ons tot onze keuze. Bij de ceremonie wist Jeroen vanaf het eerste moment alle gasten te boeien. Zijn speech was uniek, overtrof onze verwachtingen en iedereen heeft het er nog steeds over. Echt een onvergetelijke ervaring!

   

  Martin & Anne
 • Wij hebben enorm genoten van onze ceremonie. Met veel humor, luchtigheid en een serieuze noot waar nodig, heeft Jeroen ons in de echt verbonden. Als we kijken naar de foto’s van ons en onze gasten, zien we stralende en lachende gezichten. Na afloop hebben we alleen maar positieve reacties gekregen. Echt iedereen heeft genoten, was positief verrast en vond het een bijzondere, unieke ceremonie. Doel bereikt! Jeroen, vanaf de eerste kennismaking hadden we er al een goed gevoel over. We hebben prettige gesprekken gehad en je hebt onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Hartelijk dank voor alles!

  Wouter & Wietske
 • Jeroen heeft onze ceremonie gemaakt tot het mooiste deel van de dag. De sfeer was heel prettig en ontspannen. Als ik foto's terug kijk zie je ons alleen maar lachen en stralen! Het verhaal wat Jeroen vertelde was heel persoonlijk, iets wat wij graag wilde. Er zat heel veel humor in wat echt bij ons past! Hierdoor voelde het niet als een statig of stijf gebeuren wat je maar achter de rug kunt hebben. We hebben genoten van elke minuut en zouden hem aan iedereen willen aanbevelen

  Joeri & Iris
 • Wij hebben ontzettend genoten van onze ceremonie. We hadden er al veel vertrouwen in tijdens onze eerste kennismaking maar het oversteeg zelfs onze verwachtingen! We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen, iemand zei zelfs het leek wel een cabaret show waar ik naar aan het kijken was. Echt iedereen heeft gelachen en zelfs de grootste en stoerste mannen hebben stiekem een traan gelaten. Hoe jij onze verhalen maar ook de verhalen van onze naasten over ons hebt overgebracht was geweldig. Er was veel interactie met de gasten. Ook hadden wij veel Belgische gasten die niet bekend waren met dit concept, maar die ons maar bleven vertellen hoe bijzonder dit was. Ook willen wij Astrid bedanken voor de goede en vlotte communicatie. Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad, onze oprechte dank daarvoor!

  Kenny & Susanne
 • Hoi Jeroen ,
  Ik wil toch zelf ook nog wat persoonlijk zeggen tegen je . Ik vond je geweldig en je hebt er mede voor gezorgd dat de trouw ceremonie in mijn geheugen gegrift zal blijven als onvergetelijk.
  Nogmaals dank daarvoor !!

  Lex & Rita
 • De perfecte trouwambtenaar! Heerlijk vol met humor en grapjes. Precies zoals wij in gedachten hadden. De eerste kennismaking was er al 1 om nooit te vergeten en de dag zelf moest nog komen. De ceremonie was gewoon geweldig! Vooral de interactie met het publiek ook. Dat Jeroen onze trouwambtenaar was heeft de dag de grote gouden rand gegeven waar wij naar op zoek waren. Nogmaals bedankt voor alles. We hebben de film vorige week teruggekeken en de tranen stroomde over onze wangen van het lachen!! Heerlijk.
  Groetjes Sylvia en Mark

  Marc & Sylvia
 •  Via deze weg willen wij Jeroen onwijs bedanken voor de onvergetelijke trouwceremonie! Het was heel persoonlijk en er zat vooral veel humor in (zoals wij graag wilden). We hebben alleen maar positieve reacties gehad!

  Arie & Malou
 • Wij willen Jeroen enorm bedanken voor de geweldige ceremonie! Wij hebben zo genoten en gelachen. Al onze gasten hebben aangegeven het geweldig te hebben gevonden! Tijdens het feliciteren hebben we alleen maar lof gekregen en dat wilde we echt even delen!

  Wouter & Stefanie
 • In één woord: onvergetelijk! Wat hebben wij ontzettend genoten (en zijn we op het strand in Sri Lanka nog steeds aan het nagenieten). Wat een fantastische dag. Een dag waarvan Jeroen een groot deel van de sfeer heeft bepaald. Jeroen is geïnteresseerd en op zoek naar de personen achter het bruispaar.
  Geen moppentapper, en ook zeker niet te serieus. Hij weet exact de juiste snaar te raken. Perfect voor een toekomstig bruidspaar dat ontspannen en op een leuke manier het huwelijksbootje in wil stappen. We hebben ook zo ontzettend veel complimenten gekregen van onze gasten. Zoiets unieks hadden ze nog niet eerder meegemaakt.

  Rutger & Esther
 • Wat een kanjer is Jeroen!
  Jeroen, je bent een fijne vent! Niks maar dan ook niks meer dan lof over jouw optreden tijdens onze ceremonie. We hebben gelachen, maar ook gehuild, daarna weer opgepakt en in een deuk gelegen. Ja, gewoon een dienst die alles had. Zo is er een mooi voorbeeld van iemand die naar mij toe kwam en zei: Wes normaal moet je maar door zo'n dienst zien heen te komen. Maar met deze man, was de tijd helaas zo om. Wat is hij goed, wat kan je lachen met hem. En wat gaaf hoe die alles verwoord. En ja dat is zo, jij pakt alles zo goed en vloeiend in. Wij zijn zeer blij, zeer tevreden maar vooral zeer vereerd dat je ons heb getrouwd en zullen jou ten alle tijden aanbevelen.

  Wesley & Savannah
 • Klaas en ik zijn zeer onder de indruk van jouw speech, we hebben genoten en gelachen....., geweldig.
  Het doet onze harten goed dat wij kunnen terugkijken op de meest mooie geslaagde dag in ons leven. En wat een leuke spontane reactie's hebben wij gekregen van alle gasten, over jou als trouwambtenaar. Je hebt ons op deze dag, maar ook met alle voorbereidingen, heel professioneel, laten beseffen hoe belangrijk de stap naar het huwelijk is.

  Klaas & Janette
 • Jeroen, nogmaals enorm dank voor dat wat je voor ons als ceremonie in elkaar hebt gezet! Bijzonder, ontroerend en uiteraard vol humor. Mijn vriendinnen vertelde mij dat ze na jouw ceremonie Ronald echt goed hebben leren kennen!
  Kom snel nog eens langs en heel veel gezondheid,

  Merel en Ronald

  Ronald & Merel
 • Op 24 augustus 2019 zijn wij getrouwd door Jeroen. Wij hebben veel plezier gehad tijdens de voorbereidende gesprekken en hebben veel gelachen. Jeroen weet een humoristische tint te geven aan ons persoonlijke verhaal, die hij overigens zelf in elkaar heeft gezet, en dat is ons heel goed bevallen. Jeroen, heel erg bedankt voor alles. Wij hebben een toffe ceremonie gehad!

  Jarno & Marielle
 • Jeroen heeft voor ons een fantastische ceremonie verzorgd. Boordevol humor, maar ook met gevoel bij alle ‘serieuze’ onderdelen die er deel van uit maakten: Het ja-woord, de getuigen, het tekenen. Onze gasten praten er nog over. We kijken terug op een geweldige dag, mede dankzij Jeroen.

  Gerrit & Astrid
 • Wat een geweldig begin van een prachtige dag! Op de warmste dag van de maand juni ( 29-06-2019) zijn wij door Jeroen gehuwd. Het was in een woord fantastisch! De toespraak had alles, hilarische momenten afgewisseld met mooie woorden. Ik heb nog nooit zoveel mensen zien lachen op een ceremonie. Jeroen verdiept zich in mensen en speelt prachtig in op alle momenten die voor een bruidspaar belangrijk zijn!
  Onze dank is groot en wij wensen Jeroen nog heel veel mooie ceremonies toe!

  Lieve groet Selma & Hans Bouter

  Hans & Selma
 • Dankjewel, geweldig, genoten, gelachen, gehuild maar van iedereen aanwezig de complimenten gehad!

  Berry & Kim
 • Jeroen enorm bedankt! Het was zo leuk om met jou onze ceremonie te maken tot een onvergetelijk gebeuren. Ouders, vrienden en familie, allemaal dragen ze je een warm hart toe en spreken ze nu nog over hoe leuk deze ceremonie was. Super

  Remco & Joyce
 • Wat een klik was er al bij een eerste kennismaking. Gevolgd door een ongekende avond in het restaurant. Alles heb je gebruikt aan informatie die je hebt gekregen. Wow Jeroen wat was dit uniek en leuk!

  Paul & Chantal
 • Ons huwelijk was één groot feest en daar heeft Jeroen een groot aandeel in gehad. Onze gasten wisten niet dat ze bij een huwelijk aanwezig zouden zijn en het was dan ook een grote verrassing toen Jeroen in zijn toga tevoorschijn kwam. Voor hem ook geen standaard avond maar hij is erg flexibel en had goed met ons meegedacht over de mogelijkheden. Zijn verhaal was zowel persoonlijk als hilarisch, ik denk niet dat ik ooit zoveel mensen heb zien lachen op een bruiloft. Ook de serieuze noot ontbrak natuurlijk niet en Jeroen betrok onze ouders er echt bij. Extra leuk, omdat ook zij van niets wisten. Al met al een geweldige avond, bedankt Jeroen!

  Nills & Marjolein
 • Top Entertainment! Op 18 oktober lieten wij ons partnerschap bekrachtigen door Jeroen. Een waar feest. Enerzijds omdat Sandra en ik heel gek op elkaar zijn, anderzijds werd het een fenomenale avond door de speech van Jeroen! Hij speechte met flair, goed brutaal, heerlijk spelend met taal, soms op de rand maar nimmer er overheen en altijd met respect, correct en ontzettend veel humor. Wij en onze gasten konden zien dat Jeroen hier heel veel uur en tijd had ingestoken. Hij had zich enorm in ons verdiept met aanvoer van ons gesprek met hem, en de vrienden en kennissen die hij in contact had meegenomen. Ik overdrijf niet. Hij maakt gewoon een story of your life! Tot in de puntjes is de ceremonie verzorgd en onze gasten spreken er nu nog over. Wie is die jongen.......wat is hij goed.....wat is hij snel en wat een humor. Dus als wij, Sandra en ik, een advies mogen uitbrengen; Kies voor Jeroen!

  Roeland & Sandra
 • Teun & Tessa
 • Het was echt geweldig! We hebben zo'n mooie dag gehad. Jeroen heeft ons verrast met de ceremonie; nog mooier dan verwacht! We hebben enorm veel complimenten gehad over de ceremonie. Dank voor alles en wij blijven voorlopig nog nagenieten!

  Han & Kim
 • Het was fantastisch, wij hebben alle ontzettend genoten van Jeroen. Een markante man met humor, passie en diepgang. Heel tevreden blik ik terug op onze fijne samenwerking. Kijk uit naar de video, Thanks Milou en tot de volgende ceremonie

  Weddingplanner Esmee Delfino
 • Super leuk gesprek, prettige sfeer, ervaren, professioneel, advies over moeilijke dingen zoals familielid dat pas is overleden, respect voor familiebanden en situaties, grappig, geweldig!

  Jeroen & Marjolein
 • 10 juni 2016 was jij onze BABS in de Schreierstoren in Amsterdam. Na ons 1e gesprek bij jou op kantoor was er gelijk een goede klik en zijn we met je in zee gegaan. 1,5 week voor onze trouwdag ben je bij ons langs geweest en was je bijna niet weg te krijgen. Maar wat hebben we een top BABS aan jou gehad. Jou verhaal was één van de hoogtepunten van de dag. Je hebt echt weergegeven zoals ons leven in elkaar zit. Al onze gasten waren alleen maar positief over jou "optreden". En voor ons had je het niet beter kunnen doen. Bedankt dat je ons dit aandenken hebt gegeven aan een voor ons hele speciale dag die we, mede door jou, niet snel zullen vergeten.

  Bas & Caroline
 • Lieve Jeroen,

  Onze eerste ontmoeting was bij jouw op kantoor toen was er al gelijk een goede klik. Wij mochten er over nadenken nou ik zal je zeggen wij wisten het al toen we de auto in stapte. Dit was wat we wilde. 2 weken voor de bruiloft kwam je bij ons thuis dat was rede voor een klein feestje en daar hoorde gebak bij natuurlijk. Het ging allemaal zo van zelfsprekend dat de tijd omvloog. Onze ceremonie was geboren de laatse puzzelstukjes vielen op zn plek. Toen brak onze dag aan 14 mei 2016. Onze ceremonie was perfect een lach en een traan van het lachen al onze gasten waren zo enthousiast er word nog steeds over gesproken dus wij zeggen dik geslaagd!

  Bedankt voor alles.

  Mark & Alischa
 • Mede dankzij Jeroen hebben we een onvergetelijk mooie dag gehad! Het was echt een geweldige ceremonie; persoonlijk, luchtig en toch serieus. Nog steeds horen we iedereen vol lof praten over dit uurtje.

  Henk & Yvonne
 • We zijn alweer teruggekeerd van de honeymoon en hebben nu eindelijk de tijd om de mensen te bedanken die een grote rol hebben gespeeld bij onze bruiloft. Daar hoor jij zeker bij!
  Niet alleen wij, maar zeker ook onze gasten hebben enorm genoten van de ceremonie. Zoals jij ook zo mooi onder woorden bracht, dit voelde voor ons aan als een warm bad. Natuurlijk is de ceremonie een serieus onderdeel van de bruiloft, maar het gelach, de o’s, a’s en de vanzelfsprekende tranen konden wij horen terwijl we naar je zaten te luisteren. Je wist op alle fronten de juiste snaar te raken en dat hebben we ook terug gehoord van onze familie en vrienden. Nogmaals enorm bedankt!

  Martijn & Roos
 • Een ding stond voor ons vast: wij worden niet getrouwd door een willekeurige ambtenaar van de gemeente. Te vaak hebben wij meegemaakt dat dit standaard en onpersoonlijke verhalen waren. En ook de namen werden nog wel eens door elkaar gehaald... Het moest een combinatie van persoonlijk en luchtig worden. En dat is gelukt! Wij kwamen namelijk bij Jeroen uit. Na een eerste kennismaking waren wij overtuigd: Jeroen gaat bijdragen aan de juiste energie voor de rest van de avond. En dat gebeurde!

  De gasten gingen op in het verhaal van Jeroen, er werd aandachtig geluisterd en veel gelachen. De ceremonie had niet beter kunnen verlopen en de toon voor de rest van de avond was gezet. Ons viel op dat Jeroen echt naar ons heeft geluisterd tijdens de voorbereidingen en er zodoende een echt persoonlijk verhaal van heeft gemaakt. We hebben veel positieve reactie gehad. Wij kijken er met ontzettend veel plezier aan terug. Wij raden Jeroen dan ook van harte aan.

  GertJan & Yvonne
 • Lieve lieve Jeroen, Heel veel dank voor je leuke voordracht op onze bruiloft. Ik vind het heel erg jammer dat ik je niet persoonlijk heb kunnen bedanken. Ik had n.l. gehoopt je na onze huwelijksvoltrekking nog even te spreken maar begreep dat je al was vertrokken. We hopen op een later moment om jou nog een keer foto's te laten zien v/h feest. Het was ronduit geweldig. Nogmaals heel hartelijk dank. Je bent een topper en zijn superblij dat jij onze babs was.

  Harry & Joyce
 • Tijdens de voorbereidingen kwamen we er al snel achter dat we niet geijkte keuzes maakten. Zo ook op het gebied van een trouwambtenaar, waarbij we uitkwamen op Jeroen. Na een telefonisch gesprek en daarna een ontmoeting, waren we al snel helemaal om: er was niet alleen een klik, we vonden Jeroen ook oprecht geïnteresseerd en heel spontaan.

  De tweede ontmoeting was helemaal gezellig en naderhand heeft hij nog een aantal naasten gemaild om zo tot een “goed verhaal te komen”. Ondanks dat we niet wisten hoe de ceremonie inhoudelijk zou worden, paste het helemaal bij ons. Met vooral een lach, een semi serieuze noot en een traan. Iedereen genoot zichtbaar! Een absolute aanrader! Zo persoonlijk! Achteraf was werkelijk iedereen onder de indruk van de ceremonie, wat mede dankzij Jeroen een super moment geworden is. Meerdere malen is gevraagd of we hem al persoonlijk kenden.

  Het had niet beter gekund, bedankt Jeroen!

  Marcel & Wendy
 • Wij zijn zeer te spreken over Jeroen. Hij heeft de gasten leuk verwelkomd en begon direct met mooie persoonlijke woorden. Helaas werd ik zelf niet lekker en moesten we de ceremonie inkorten, waardoor we van de inhoud nog niet alles hebben gehoord… Maar ook dit heeft hij heel professioneel aangepakt. Een glaasje water en een pauze schroomde hij niet, waardoor ik me beter op mijn gemak voelde. Wij zouden Jeroen zeer zeker aanraden en hopen dat onze vrienden ons voorbeeld zullen volgen!

  Jonathan & Maroucha
 • Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad. De serieuze stukken werden super leuk gecombineerd met anekdotes waar tijdens en na de ceremonie om hebben gelachen. Wij zijn erg blij dat we de keuze voor jou hebben gemaakt. Voor ons was het een onvergetelijke dag.

  Arie & Patricia
 • Als fotograaf ben ik al bij veel bruiloften aanwezig geweest. Nimmer werd ik zo getroffen door een trouwambtenaar als op 12 september 2013. Jeroen Smits, die landelijke bekendheid verwierf als moppentopper, bleek veel meer te kunnen dan een grap op perfecte wijze brengen. Zijn toespraak was humorvol, maar ook ingetogen en zo duidelijk persoonlijk betrokken, dat het veel mensen raakte. Ook mij, terwijl ik op dat moment alleen mijn werk deed.

  Jeroen Smits wist de perfecte balans te vinden tussen het vormelijk voorgeschreven wettelijk gedeelte, humor uit de losse pols en zijn diepe gevoel bij persoonlijke omstandigheden rond het bruidspaar. Ik hoop van harte dat ik in de toekomst nogmaals een bruiloft met hem als trouwambtenaar mag meemaken, ongeacht of ik daarbij ben als fotograaf of als gast. Talent is een gave; wat Jeroen ermee doet, verheft het tot kunst.

  Hans Willink Trouwfotograaf
 • Als fotograaf van bruiloften ben ik altijd op zoek naar emotie, een lach en een traan, ook tijdens de huwelijksvoltrekking. Een goede BABS met een mooi verhaal kan dit verschil maken, niet alleen voor de gasten, maar ook voor mij als fotograaf.De mooie verhalen en interactie van Jeroen met het bruidspaar en gasten zorgt elke keer weer voor blije en vrolijke gasten. Jeroen kan ik van harte aanbevelen. Hij felurt niet alleen een ceremonie op, maar ook zeker je trouwfoto’s!

  Mike van Bemmelen Meervoudig winnaar beste Trouwfotograaf van Nederland
 • Toen ik op eerste kerstdag 2013 Linda ten huwelijk heb gevraagd heb ik daarbij meteen aangegeven dat ik zou zorgen voor een geweldige trouwceremonie. Ik heb Jeroen namelijk een paar jaar geleden leren kennen als een zeer fijn persoon met een ongelooflijk gevoel voor humor maar ook als een intelligent persoon die bovendien goed kan luisteren. Bij het bekijken van de referenties op zijn website werd mijn gevoel volledig bevestigd. Nadat Jeroen had aangegeven dat het mogelijk was voor hem om ons te trouwen op 29-08-2014, is hij bij ons thuis geweest om alles rustig te bespreken. Jeroen slaat alles op, van verdrietige gebeurtenissen tot vrolijke gebeurtenissen, en zal dit zoveel mogelijk gebruiken in zijn verhaal. Daarnaast heeft Jeroen veel informatie over ons ingewonnen bij familie en vrienden.

  En dan is het zover….. op 29-08-2014 om 15.00 uur begon Jeroen aan de plechtigheid die ons maar zeker ook alle aanwezigen nog heel lang zal bijblijven. Het is een fantastische “verhaal’ geworden waarbij alles de revue passeerde. Van onze eerste ontmoeting tot het moment van onze trouwdag. Wij hebben al best veel trouwerijen meegemaakt maar nog nooit op de manier zoals Jeroen dit doet. Het is een goede mix van serieuze en humoristische momenten waarbij Jeroen alles perfect aanvoelt. Na afloop van de ceremonie hebben van iedereen te horen gekregen dat ze het helemaal fantastisch vonden en nog nooit op deze manier een trouwceremonie hebben meegemaakt.

  Kortom, indien u van plan bent om binnenkort te gaan trouwen en u wilt een ceremonie om nooit meer te vergeten dan is hiervoor maar een persoon die dit kan verzorgen en dat is Jeroen.

  Jerry & Linda
 • Het weekend van 25 september hebben wij onze droombruiloft beleeft is Italië. Jeroen heeft onze bruiloft in Toscane echt compleet gemaakt! We hebben onwijs gelachen en Jeroen wist ook de gevoeligere onderwerpen perfect te brengen. Hij had super veel tijd gestoken in het voorbereiden van onze ceremonie en dat was door iedereen te merken. Elke zin was raak en iedereen was onwijs onder de indruk. We hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten.
  Jeroen je bent een topper! We zouden het graag nog eens over willen doen en dan zouden we jou zeker weer vragen!
  Twijfel niet en kies Jeroen voor jullie ceremonie!

  Tim & Brenda
 • De keuze wat betreft trouwambtenaar lag bij mij (Anita). En wat deed ik.. ik googlelde gewoon eventjes zoals je dat tegenwoordig doet. En dan ga je ‘koppies’ kijken. En mn aandacht bleef bij Jeroen hangen.. zo simpel was het. Leuke kop, dacht ik. En zowel een leuke kop als een leuk persoon bleek later. De ontmoetingen met Jeroen waren vooral gezellig en niet te serieus. En zo wilde wij het ook op de ceremonie.. niet te serieus, niet te saai, niet te formeel. En wat was het top! Mijn opa zei na afloop: ‘Ik heb altijd een enorme hekel aan die trouwambtenaren en die ceremonies, ik heb er veel gezien maar dit was echt de leukste! Een mooier compliment kan je niet krijgen toch?
  We hebben gelachen en genoten, en niet alleen wij!
  Nogmaals Jeroen, bedankt! Je bent een topper.

  Joey & Anita
 • Jeroen ontzettend bedankt dat je onze ceremonie zo mooi en grappig hebt willen doen. Je bent echt een Topper!!

  Wilco & Shanti ( Ibiza )
 • Beste Jeroen

  Inmiddels zijn Elise en William alweer meer dan een week geleden getrouwd. We kijken terug op een fantastische dag en we hebben erg genoten van de woorden van Jeroen, Veel humor, maar ook op het juiste moment even serieus. En ook mooie ontroerende momenten. Hiervoor onze dank. Ouders Elise Vergeer

  Vader en Moeder Vergeer
 • Lieve Jeroen,

  Je hebt onze verwachtingen meer dan overtroffen. Vanaf de eerste kennismaking voelde we direct een enorme klik. Daarna het voorbereidingsgesprek waar we uren gesproken hebben over onze relatie. Wij hebben ons echt verwonderd over alle voorbereidingen die je hebt getroffen in aanloop naar ons huwelijk. Je hebt alle details vanuit onze relatie doorgenomen. Maar wat we vooral enorm leuk vonden zijn de vijf vragen die wij afgezonderd van elkaar hebben moeten beantwoorden alsook de anekdotes van onze vrienden en familie die je ook hebt verwerkt in de ceremonie. Voor ons was dat een enorme verassing en iedereen zat dan ook op het puntje van hun stoel. Hoe je al deze informatie hebt verwerkt in 1 speech is bijzonder knap. Onze gasten hebben tranen gelaten van het huilen en lachen. Van een enorme bulderlach over naar tranen van emotie en dit wist je feilloos aan te voelen. Iedere seconden van de ceremonie heb je ons weten te verassen en hebben wij genoten. Jouw ceremonie duuurde een uurtje, maar had van ons wel twee uur mogen duren. Jij hebt er voor gezorgd dat onze ceremonie het meest bijzondere moment van onze bruiloft is geworden. Onze gasten waren allemaal vol lof over jou en we hebben dan ook enorm veel complimenten gekregen voor onze BABS.
  We zijn je zo dankbaar Jeroen. Je bent een fantastisch mens

  Mitchell en Yvette

  Mitchell & Yvette
 • Zondag 12 juni zijn wij voor de tweede keer met elkaar getrouwd. Jeroen was onze BABS en heeft zowel ons als onze gasten super verrast met mooie verhalen vol van humor. Het was een meer dan waardevolle ceremonie.
  Onze dag is door de inbreng van Jeroen nog specialer geworden en hij heeft daarbij een hele mooie herrinering gemaakt voor het leven.
  Jeroen bedankt je bent een top kerel

  Pauline en Albert

  Albert & Pauline
 • Jeroen, wat een bijzondere dag was dit. Iedereen heeft van je genoten waarvoor we je willen danken.
  Deze dag kon niet beter van start gaan met een ceremonie met jou als ambtenaar

  Liefs Albert en Michelle

  Albert & Michelle
 • Lieve Jeroen

  'Voor onze bruiloft hadden wij één duidelijke wens: een boeiende, onderhoudende spreker voor onze ceremonie. We wilden voorkomen dat juist dit officiële deel van ons huwelijk het meest saaie moment zou worden voor onze gasten. Een toffe spreker zou voor ons de spanning er ook wat af kunnen halen, omdat we niet graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Wij gingen daarom op zoek naar een trouwambtenaar die ons met een scheutje humor door de ceremonie kon slepen. Iemand die gemakkelijk kon spreken voor een groep en er een vlot verhaal van kon maken. We zagen het al snel... Zoek je zo'n persoon, dan zoek je Jeroen! We waren erg opgelucht dat hij beschikbaar was op onze dag. Jeroen maakte de verwachting waar. Plechtig waar het plechtig moest zijn, grappig en onderhoudend als die ruimte er was. Er ontstond een fijne interactie met onze gasten. Hierdoor was het niet meer simpelweg luisteren, maar speelden ze een actieve rol in het geheel. Heel bijzonder en precies waar wij blij van werden! We kregen zelfs complimenten over Jeroen van gasten die doorgaans een hekel hebben aan ceremonies en plechtigheden. Nou, dan doe je het goed!'

  Rene & Lorette
 • "Lieve Jeroen, 

  Op 28-5 heb jij ons getrouwd. Wat zijn we blij dat jij dat hebt willen doen voor ons! Wat hebben we genoten... Vooral gelachen, maar ook was er ruimte voor wat blije tranen. Niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook tijdens de afspraken die er aan vooraf zijn gegaan. Je bent een kanjer, het had allemaal niet beter gekund. Van iedereen die aanwezig was krijg je een dikke vette 10++++.  Dank je wel, we love you!!!!

  Dikke knuf Maaike en Menno"

  Menno & Maaike
 • "We hebben een top trouwdag gehad. Het was heerlijk weer, een prachtige locatie en al onze dierbaren waren aanwezig. Jeroen als trouwambtenaar maakte het plaatje compleet. Hij heeft de ceremonie precies gedaan zoals wij hadden verwacht en doorgesproken. Met een lach en een traan, maar vooral met veel lachen. De humor die Jeroen in zijn ceremonie had, was top. Onwijs bedankt voor alles Jeroen, maar met name het compleet maken van onze bruiloft."

  Groetjes, Patrick en Debbie

  Patrick & Debbie
 • Lieve Jeroen,

  Wat een geweldige ceremonie! Niet alleen wij maar ook alle aanwezige mensen om ons heen hebben er enorm van genoten. Je bent een kanjer!

  Liefs Sjaak en Christina

  Sjaak & Christina
 • Lieve Jeroen,

  Dankjewel voor alles afgelopen zaterdag, de speech was fantastisch! We zullen je en kunnen je iedereen aanraden!

  Pieter & Manon
 • Fijne vent,

  Het was in 1 woord; Fantastisch! Jij hebt het geweldig gedaan. Van zoveel mensen te horen gekregen dat hoe jij die ceremonie deed echt subliem was. Humor, een mooi verhaal en in alles de juiste timing en intonatie. Alleen maar lof!
  Ook een compliment aan fotograaf Jesse. Prachtige plaatjes en keurig volgens afspraak geleverd.
  Spreken je snel,

  Op 25 juni 2022 heeft Jeroen ons in de echt verbonden op een hele mooie, gezellige, vrolijke en emotionele manier, geheel op zijn wijze. We waren blij verrast hoe hij onze wensen en gedachten heeft weergegeven.In het voorgesprek hebben wij veel gelachen en ook serieus gesproken met elkaar. We kunnen niets anders zeggen dat hij onze dag compleet heeft gemaakt. Ook al onze gasten waren vol lof over Jeroen hoe leuk en fijn hij de ceremonie aan elkaar heeft gesproken. 
  Dank je wel Jeroen,

  Met vriendelijke groeten,
  Bruidspaar Ruud en Adrienne

  Ruud & Adrienne
 • Topper,

  Wat een geweldig feest en wat een verrassing was het voor onze gasten. Ze hebben allemaal zo genoten en vonden het prachtig.
  Dankjewel voor je passie, inzet, humor, meedenken en weet ik het wat.
  Snel een bakkie komen doen!

  Guus & Thea
 • Hoe moet ik beginnen?
  Zoals je weet ben ik geen schrijver. Maar Jeroen wat was dit goud met een grote G
  Je verwacht iets en dat is dan overtroffen. Bedankt voor alles wat je voor ons gezin en gasten hebt gedaan!

  Maurice & Andrea
 • Fijne gozer,

  Op 21 mei 2022, mocht ik trouwen met het mooiste meisje van de klas. Op het Lange Voorhout in den Haag, buiten in de lentezon! Eerste koppel dat ooit sinds de 15e eeuw buiten op de ‘lange lindelaan’ zich in het echt kon verbinden. Al was jij als ‘trouwambtenaar’ de eerste keuze van mijn aanstaande, heb je mij verbaasd met je professionele aanpak en je kunst van het vertellen van een verhaal! Woordenkunstenaar met superveel gevoel voor emotie en liefde. Je hebt onze ceremonie extra speciaal gemaakt, met geestige en spannende anekdotes. Onze gasten werden vermaakt met pracht verhalen met een heerlijke lach en een mooie traan! We hebben er een vriend bij, een hele bijzondere!
  X Egbert, De gelukkige man van….. Florence.

  Egbert & Florence
 • Jeroen,

  Nogmaals super bedankt voor de onvergetelijke en ooo zo leuke ceremonie!
  Wij en iedereen vonden het geweldig en hebben zoveel gelachen en daarnaast zijn er mooie woorden gezegd. 
  Hopelijk zien we elkaar ooit nog eens!

  Don & Nadja
 • Hallo Jeroen,
  Na een maand is alles weer bijna normaal. Wat was het een geweldige dag, de 24ste juni.
  De dag begon met veel bewolking en af en toe regen, toch besloten we om ons plan door te zetten om op het strand te trouwen.  Toen de ceremonie bijna begon, en jij en onze gasten plaats namen op de witte stoelen, brak de zon door en is die niet meer weggeweest. Zoals jij zei ….. er is er eentje boven die jullie dit mooie weer gunt en blij voor jullie is.
  De stemming was gelijk al gezellig en vrolijk. De ceremonie was een aaneenschakeling van leuke, ontroerende, lieve verhalen en grappen die jij ingefluisterd hebt gekregen van onze kinderen, familie en vrienden. Je hebt je goed ingeleefd in al die verhalen.
  Je hebt er een hele leuke mooie ceremonie van gemaakt met veel gelach en een stiekeme traan. Het was een top speech. Later op vakantie hebben we er nog vaak aan terug gedacht. Maar alles ging zo snel voorbij, dat we misschien niet alles meer weten. Zou de speech graag nog eens willen lezen.
  We hadden graag nog willen proosten met je, maar je moest er weer snel vandoor.
  Misschien dat we elkaar nog eens treffen en dan terug kunnen blikken op die fantastische dag !!! Die mede zo geworden is door jou.

  Groeten Gerrit & Patricia Wierdsma

  Gerrit & Patricia
 • Beste Jeroen 

  Ontzettend bedankt voor alle tijd en energie dat hier in is gaan zitten. Veel complimenten gekregen over jou, Jeroen. Super gedaan, was een perfecte dag mede dankzij jou

  Shane & Annabelle
 • Lieve Jeroen,

  Wij willen je heel graag even bedanken. Wat heb jij van onze ceremonie een feestje gemaakt. Wij hebben zo enorm genoten. Wij en onze gasten hebben in één woord; GENOTEN!

  Liefs Gigi en Nick

  Nick & Gigi
 • Dankjewel Jeroen,

  Het was fantastisch om je erbij te hebben met de ceremonie als hoogtepunt van de dag!
  een prachtige speech waarin alles in zat wat we konden wensen. Wat een tocht op ons zeilboot de Mars. 
  Heerlijk om te zien dat je ook onze gasten direct hebt leren kennen en snel onderdeel van onze vriendengroep en familie werd.

  Dankjewel, liefs Maarten en Martina

  Maarten & Martina
 • Wij willen Jeroen onwijs bedanken voor de top ceremonie, het was geweldig, grappig en zeer ontspannen! Precies zoals wij voor ogen hadden! Jeroen is echt een topper! 
  We hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten!! We vinden het eigenlijk jammer dat het nu afgelopen is!
  Jullie hebben echt topkwaliteit geleverd! Bedankt voor jullie inzet en jullie enthousiasme!

  Liefs Raymond en Sarah

  Raymond & Sarah
 • Beste Jeroen,

  Nogmaals willen we je bedanken en benadrukken hoe leuk wij onze ceremonie hebben gevonden en hoeveel wij hebben genoten.
  Zonder jou was onze dag zeker niet compleet geweest! Man wat hebben we gelachen, prachtig.
  Onze ceremonie was het hoogtepunt van onze trouwdag. Prachtig om dit als herinnering in onze gedachten te hebben en te houden,

  Bedankt! Bedankt!

  John, Nancy en de kinderen

  John & Nancy
 • Hoi Jeroen,

  Wat heb je het fantastisch gedaan! Iedereen was werkelijk vol lof.Iedereen heeft ontzettend genoten en wij in het bijzonder.
  Nogmaals, dankjewel Jeroen, dit was onvergetelijk!

  Maurice en Cloudia

  Maurice & Cloudia
 • Beste Jeroen,

  We zijn echt zo super blij dat jij onze BABS bent geweest! Wat een geweldige ceremonie heb jij ervan gemaakt.
  Iedereen sprak alleen maar positief over de ceremonie en vonden jou geweldig en bijzonder grappig!

  Dankjewel,

  Jordy en Mandy

  Jordy & Mandy
 • Beste Jeroen

  Daar wij vantevoren wisten dat het voor ons een emotionele dag zou worden, zochten wij een trouwambtenaar welke er een ceremonie van zou maken waarbij er zeker ook gelachen zou worden. Derhalve kwamen wij bij Jeroen uit. Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij Jeroen, hetgeen onderstreept werd bij zijn eerste bezoek aan ons. Jeroen is hetzelfde als ons, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en het hart op de tong. Precies wat wij zochten en daarom klikte het direct. Dit resulteerde dan ook in een heel gezellig 2e bezoek waarbij Jeroen alle tijd nam naar onze verhalen te luisteren.Op de dag zelf zat Jeroen al op ons te wachten toen wij arriveerden op locatie en na aankomst van de bruid kon de ceremonie beginnen. Jeroen wist de ceremonie, in onze ogen, perfect te laten verlopen met ruimte voor een lach en een traan. Wij hebben ondertussen de ceremonie een aantal malen terug gekeken met de familie en telkens komen de volgende opmerkingen naar boven :

  • Wat was hij grappig he
  • Wat deed hij het goed he
  • Oh, wat hebben we gelachen

  Al met al zijn wij, een aantal maanden verder, nog steeds overtuigd dat wij de perfecte keuze hebben gemaakt om Jeroen te vragen als trouwambtenaar.
  Al met al willen wij Jeroen nogmaals bedanken voor de geweldige ceremonie welke een uitstekende indruk heeft achtergelaten op zowel ons als onze gasten. Jeroen was een extra cadeau op onze magische dag.

  Maurice & Kimberley
 • Jeroen, wat een geweldige man!

  Een leuke Babs, vol met humor en praatjes maar is zeker niet bang om de juiste gevoelige snaar te raken.
  Het is fijn als iemand perfect aanvoelt wat er beweegt in een gezin/familie. Wij dachten dit vooraf al wel, maar het is natuurlijk heerlijk als het ook zo uit komt. Mede doordat Jeroen er veel tijd en energie heeft gestoken, was het een zeer geslaagde ceremonie. Dat we ook nog eens een ondergaande zon hadden en een temperatuur van 24 graden midden in september op net strand van Noordwijk, maakte echt alles helemaal af! Al met al, onwijs bedankt Jeroen dat je deze dag voor ons compleet hebt gemaakt. Echt super veel complimenten gehad en bij deze ook nogmaals van ons. Tim, Jorieke en Sammie Jo.

  Tim & Jorieke
 • Lieve Jeroen,

  Wat was het een geweldige beleving onze ceremonie. Jij hebt dit voor ons zo mooi in elkaar gezet! Iedereen was na afloop heel enthousiast want dit had niemand nog eerder op deze manier meegemaakt. Wij hebben ontzettend genoten :-) gelukkig hebben wij de beelden nog!  Wij raden jou iedereen aan! Geen twijfel over mogelijk, wij zeggen gewoon doen!!

  Liefs,

  Puck en Steef 

  Steef & Puck
 • Lieve Jeroen,

  Wat hebben wij genoten van Jeroen als onze trouwambtenaar. En niet alleen wij, maar ook onze gasten! Het is inmiddels alweer een paar weken geleden maar we horen nog regelmatig van familie en vrienden hoe goed en grappig hij was. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek wisten we al dat Jeroen precies de trouwambtenaar is die wij zochten. Jeroen is namelijk eerlijk, serieus, professioneel, meedenkend en heeft precies dezelfde humor als wij. Onze trouwceremonie was de perfecte combinatie van een lach en een traan. 
  Tijdens de ceremonie heeft hij regelmatig onze kinderen erbij betrokken. Ze kenden hem nog niet maar voelden zich toch meteen op hun gemak bij hem.
  Mede dankzij Jeroen hebben wij een geweldige dag gehad. Hij heeft ervoor gezorgd dat het niet zomaar een ceremonie was maar een ceremonie om nooit te vergeten. Het voelde die dag echt alsof Jeroen 1 van ons was. Bedankt!

  Gr. Sander en Sanne

  Sander & Sanne
 • Lieve Jeroen,

  We kunnen je niet genoeg bedanken voor de mooie, intieme en leuke ceremonie die jij ons gegeven hebt. Vanaf het eerste gesprek wisten wij dat jij de babs zou zijn die bij ons past. Je wist ons te raken en we hadden het gevoel dat we alles aan je konden vertellen. Tijdens de ceremonie heb je ons geraakt, aan het lachen gemaakt, (Jessie heeft nog nooit zo vaak in zijn leven Feyenoord gezegd haha) en laten genieten. Na de ceremonie ben je nog gebleven voor de borrel en heb je nog gelachen met onze familie en vrienden. We hebben achteraf zoveel complimenten over jou gekregen, hoe leuk en gezellig je was en hoe mooie ceremonie het was. Jeroen voor ons ben je de beste babs van NL, dankjewel voor alles! 

  Jessie & Kimberley
 • Geweldige, lieve, grappige Babs Jeroen

  Mede door jouw inbreng heb je ons en onze gasten zo verrast en deze dag nog onvergetelijker gemaakt.
  Het was groots genieten! Dankjewel lieve Jeroen

  Denis & Adrie
 • Beste Jeroen,

  Het was voor ons echt een geweldige dag en met name de ceremonie was 1 van de mooiste momenten. Zowel de voorbereidende fase als de ceremonie zelf waren top. We hebben echt het gevoel dat we niet beter hadden kunnen wensen. Er waren daarnaast ook vanuit onze gasten veel complimenten voor Jeroen.

  Tim & Britt
 • Lieve Jeroen,

  Vanaf kennismaking een klik, een lekkere vibe tijdens de voorbereiding en...

  ...Wat een dag!
  ...Wat een mooie aanvulling was/gaf jij!

  Wij wilden een ceremonie die bij ons in gedachten zou blijven.
  Een ceremonie waar mensen over napraten.
  Een grappige ceremonie die ver weg staat van dat statige officiële en saaie gedoe.
  Nou dat is gelukt!!! Dank daarvoor! Wat hebben wij (en onze gasten) gelachen! Maar wel met ruimte voor een traan. We zitten nog vaak na te genieten van onze dag. Een dag waar jij een ongelofelijke mooie, grappige ceremonie hebt verzorgd. Een ceremonie die perfect bij ons paste. Jij hebt dit goed aangevoeld en er een mooi moment op deze dag van gemaakt. Wij hebben dit zo ervaren, maar ook onze gasten benadrukten dat de ceremonie lekker dicht bij ons lag.

  Emile & Stephanie
 • Lieve Jeroen,

  Trouwen doe je, als ‘t goed is, één keer. Je wil dat elke detail klopt. Echter is dat niet wat nodig is: de ceremonie dient te kloppen, de hoofdact waar het trouwen om draait. Dankzij jou klopte dit, het was precies zoals bij ons past: geen stijf gedoe, wel humor en betrokkenheid naar de mensen die wij lief hebben. Ontzettend blij zijn wij dan ook dat we jou zagen in een voorstukjes van MAFS. De trouwambtenaar was al geboekt, de angst dat het een lange zit-sessie zou worden was gezaaid. Dit veranderde bij het zien van het voorstukje. Zonder nog iets van je kwaliteiten gezien te hebben wisten we: we moeten overstappen. Een ontmoeting volgde en het klopte: het werd een ceremonie waar nog zeer positief én lang over is nagepraat!

  John & Patricia
 • Beste Jeroen,

  Allereerst willen wij jou ontzettend bedanken voor de geweldige dag zaterdag. Het was echt de dag van ons leven, we wisten niet dat trouwen zó leuk zou zijn. En daar heb jij een heel groot aandeel in gehad. Wat een ceremonie! Het was achteraf gezien precies zoals we het gewild hadden. We hebben zo hard gelachen, je hebt het zo leuk gedaan. Onze gasten waren ook zeer onder de indruk van jou. Dus wie weet zien wij elkaar nog een keer bij het huwelijk van een van onze gasten
  Heel veel dank ook voor jullie flexibiliteit die ons last minute huwelijk mogelijk heeft weten te maken.

  Floris & Anneline
 • Lieve Jeroen,

  Vanaf kennismaking een klik, een lekkere vibe tijdens de voorbereiding en...
  ...Wat een dag!
  ...Wat een mooie aanvulling was/gaf jij!

  Wij wilden een ceremonie die bij ons in gedachten zou blijven.
  Een ceremonie waar mensen over napraten.
  Een grappige ceremonie die ver weg staat van dat statige officiële en saaie gedoe.
  Nou dat is gelukt!!! Dank daarvoor!

  Wat hebben wij (en onze gasten) gelachen! Maar wel met ruimte voor een traan.
  We zitten nog vaak na te genieten van onze dag. Een dag waar jij een ongelofelijke mooie, grappige ceremonie hebt verzorgd. Een ceremonie die perfect bij ons paste. Jij hebt dit goed aangevoeld en er een mooi moment op deze dag van gemaakt. Wij hebben dit zo ervaren, maar ook onze gasten benadrukten dat de ceremonie lekker dicht bij ons lag.
  Inmiddels zijn de foto's ook binnen. Hierbij een aantal mooie foto's. Video is onderweg (woorden nog wat dingen aangepast). Als deze klaar is zullen we deze ook nog met je delen.

  Heeeeeeeeeeel erg bedankt voor jouw bijdrage aan deze topdag! 22.09.22
  Enne.. vraagje vanuit Emile: "Wanneer gaan we golfen?"

  Stephanie & Emile
 • Beste Jeroen,

  "Humoristische ceremonie. Losse sfeer maar ook wanneer nodig even een serieus moment. Zowel wij als de gasten hebben erg genoten."
  Dankjewel voor een geweldige dag en veel succes met je werkzaamheden als Trouwambtenaar!

  Joyce & Renske
 • "Wat een geweldige dag! Jeroen heeft ons laten gieren van het lachen tijdens de plechtigheid. Dank je wel Jeroen!"

  Erik & Monique
 • Goedemiddag Jeroen 

  Wat een geweldige dag was het gisteren!! We hebben er enorm van genoten. Ontzettend bedankt voor je mooie speech Jeroen. Precies de juiste toon. Echt super.

  Sjoerd & Danielle
 • Lieve Jeroen,

  Het was geweldig! Super bedankt! We hebben heel veel goede reacties gehad op onze ceremonie. Je hebt ook onze verwachtingen overtroffen.
  Bedankt dat je hebt bijgedragen aan een super mooie dag

  Robin & Kelly
 • Beste Jeroen,

  We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor onze ceremonie gisteren! Je hebt het echt fantastisch gedaan!
  Wij zijn super blij en al onze gasten waren lyrisch over je. Ontzettend bedankt voor alles! 

  Liefs Wouter en Noel Jager - Duursma

  Wouter & Noel
 • "Jeroen, wat zijn wij blij dat jij ons hebt getrouwd. Wij hebben genoten van de ceremonie en alle gezelligheid eromheen. Vanaf de eerste kennismaking was er een klik en dat heeft het extra bijzonder gemaakt. Bedankt voor het lachen en alle liefde en energie die je erin hebt gestoken. Veel liefs!"

  Ferry & Laura
 • Alleen maar mooie reacties van een fantastische, geweldige ceremonie!
  Niet alleen WIJ maar iedereen heeft er zo van genoten! Nogmaals dankje dankje dankjewel!

  Wesley & Yvonne
 • Wij willen jou nogmaals bedanken voor de mooiste dag van ons leven. Wij hebben echt genoten van en met jou. Wat was het geweldig, wat was het mooi, wat was het om te lachen, wat klopte alles! Hopen je echt snel weer te spreken.

  Liefs Ralph en Shira

  Ralph & Shira
 • Goedemorgen Jeroen, nu we terugkijken op onze prachtige dag, beseffen wij dat jij daar een grote invulling in had! Wat een geweldige ceremonie!
  Wij hebben inmiddels de foto's gekregen en nu was onze vraag hoe groot wil jij de foto hebben?

  Leen & Natascha
 • Vriend! Je hebt er z’n onvergetelijke dag van gemaakt! We zijn je zooo dankbaar! Kan niet wachten om de hele video terug te zien! Bedankt! Je bent een topper!

  Marcel & Jolanda
 • We hebben het echt geweldig gehad vrijdag!! Jeroen heeft zo’n mooie ontroerende en humoristische ceremonie gehouden, precies wat we hoopten. Dank je Jeroen!! Heel gezellig dat je meegegeten hebt ook. 

  Arjan & Nienke
 • "Een dikke 10! Jeroen heeft onze herinneringen en verhalen tot een prachtige ceremonie weten te maken. Met inderdaad een lach en een traan!"

  Joey & Tessa
 • "Jeroen was onze trouwambtenaar, het was gewoon helemaal goed en zoals verwacht. We hebben uiteraard enorm gelachen maar zeker ook serieus. Voor ons een prachtige ceremonie met een lach en een traan. Jeroen heeft goed naar ons geluisterd en wij hebben na de ceremonie ook van gasten heel veel complimenten gekregen over Jeroen. Ook de afspraak met Jeroen voor de bruiloft als zeer prettig ervaren omdat je elkaar dan alvast een beetje leert kennen. Wat ons betreft zeker een aanrader! Je bent een topper Jeroen!"

  Mario & Margot
 • Lieve Jeroen,

  Het is inmiddels 4 weken geleden maar we denken er nog elke dag aan terug. Wat was het een waanzinnige dag! De ceremonie was mede dankzij jou onvergetelijk. Iedereen heeft het er nog steeds over. Veel gelachen en ook een traan - het was fantastisch!
  Dank dat je erbij was en dank dat je ons in het echt hebt verbonden.

  Rob & Henrike
 • "Jeroen was geweldig! We hebben ontzettend veel complimenten gekregen over de ceremonie, iedereen heeft gelachen en het was gewoon top! Als je geen saaie ceremonie wil, neem Jeroen als trouwambtenaar!!!!"

  Jan & Laura
 • Lieve Jeroen,

  Nogmaals ontzettend bedankt. Mede dankzij jou was onze dag geweldig. Onze kaart die je hebt gekregen vertelt ons verhaal over wat we van je vinden en denken. Er is geen letter aan gelogen en het cadeau is je gegund.

  Liefs Rob en Susan

  Rob & Susan
 • Lieve Jeroen,

  Wij genieten nog na van een geweldige en mooie ceremonie die jij voor ons tot iets onvergetelijks hebt gemaakt. Jij bent zo'n topper en de beste BABS die bestaat. Wij konden en kunnen ons geen betere BABS wensen.
  Mede door jou hebben wij een topdag gehad.

  Dankjewel, je bent geweldig

  Joyce en Sabine

  Sabine & Joyce
 • "We hebben echt een hele mooie dag gehad en dit was mede te danken aan Jeroen. Alle daggasten vonden de ceremonie het mooiste moment van de dag! Het wisselde emotionele momenten af met goede humor van Jeroen. Dat was de perfecte combinatie. Daarnaast waren de gesprekken met Jeroen van te voren fijn. We zijn heel blij dat we voor Jeroen hadden gekozen. Onze dag en ceremonie had niet mooier kunnen zijn."

  Tom & Anita
 • Beste Jeroen,

  Bedankt dat je aanwezig wilde zijn bij onze ceremonie. We hebben genoten en met ons onze gasten. We hebben zoveel complimenten over je mogen ontvangen! Nogmaals enorm bedankt voor alles!

  Manuel en Anne
 • Wat een fantastische sfeer dankzij Trouwambtenaar Jeroen Smits. Heerlijke vibe en wat zit alles in deze ceremonie! Humor, een mooie traan en een geweldige improvisatie waar het kan en moet! Aanrader!

  DJ Vintage Vinyl
 • "WAUW wat een gouwe vent is Jeroen! onwijs genoten van zijn woorden en humor op onze bruiloft, er word nog steeds over gesproken bij ons in de familie/vrienden groep HOE leuk hij onze ceremonie heeft gemaakt. Dankbaar dat Jeroen ons in alles heeft begrepen en alles heeft benoemd wat bij ons past en hoort! Onwijs bedankt!"

  Jorrel & Gail
 • Wat een ceremonie! We hebben echt genoten van de mooie woorden en gewedlige humor! Echt een aanrader deze Trouwambtenaar

  Wonderfulwedding.nl
 • Jeroen, Jeroen, Jeroen

  Bedankt, bedankt, bedankt!
  Wat een geweldige ceremonie heb je ervan gemaakt. Echt alles zat er in! We zijn nog aan het nagenieten!

  Dennis & Yvonne
 • Lieve Jeroen,

  Dankjewel voor alles! We hebben zo genoten en met ons onze gasten! Je bent meer veel meer dan een topper! Echt het was geweldig, dankjewel

  Sander & Esmaralda
 • We willen enorm graag onze dankbaarheid uitspreken. Wat geweldig deed Jeroen het! Ook met de kanjers, de sfeer, van serieus tot een grap! We hebben intens genoten en iedereen vond het geweldig. Het was een prachtige ceremonie en geweldige dag!

  Niels & Irma
 • Beste Jeroen,

  Inmiddels een week verder!
  Maar ik wilde je toch nog even bedanken, voor de fantastische ceremonie bij de bruiloft van mijn kleine zusje Melanie en haar man Ferry!Wat was het leuk, grappig, emotioneel en mooi. Gehuild van het lachen en van ontroering! En niet alleen ik, ook de andere gasten waren heel enthousiast!
  Heel knap hoe je met de input die je krijgt er een mooie cabaretvoorstelling van hebt gemaakt met als onderwerp Melanie en Ferry!

  Nogmaals dank!

  Gabrielle zus Bruid Melanie
 • Lieve Jeroen

  We willen je nogmaals onwijs bedanken!!!! Jij hebt onze dag onvergetelijk gemaakt!!! En echt iedereen vond je geweldig!! We krijgen zoveel berichtjes van mensen die jou geweldig vonden!!!

  Jordi & Priscilla
 • Wauw, wat heeft Jeroen onze dag compleet gemaakt zeg! Iedereen heeft echt enorm gelachen, genoten en een klein traantje gelaten! Achteraf kregen wij echt zoveel positieve reacties over hoe mooi en leuk de ceremonie was! Dankjewel en veel succes met alles! Het was echt geweldig!

  Liefs, Romy en Nick

  Nick & Romy
 • Lieve Jeroen,

  Jij hebt onze dag onvergetelijk gemaakt! Echt iedereen vond je geweldig. We krijgen zoveel berichtjes van mensen waarin jij elke keer wordt genoemd.Iedereen was diep onder de indruk van de lach, de mooie traan en de emphatische manier van spreken. Echt heel bijzonder, dankjewel

  Liefs Priscilla en Jordi

  Jordi & Priscilla
 • Lieve Jeroen,

  Je was GE-WEL-DIG!
  Echt zo genoten, zoveel reacties, het was echt bizar leuk, mooi en gevoelig!

  Snel een hapje eten, 
  Liefs Jaap en Elise

  Jaap & Elise
 • Lieve, lieve, lieve Jeroen

  Dankjewel voor een prachtige dag, een prachtige ceremonie waar alles op en aan zat. Emotie, humor en zoveel meer. Het is zo bijzonder dat jij als onze vriend, ons in de echt hebt verbonden. Dat maakt het nog specialer dan het al was en is om te trouwen. Wij, onze ouders en onze gasten hebben zo genoten. Hoe je ons de belangrijkste mensen van de dag hebt laten zijn is zo bijzonder. Je hebt ons in de spotlight gezet en de dag verder mede vormgegeven door deze indrukwekende speech. Wij als vrienden kunnen in onze referentie schrijven dat we van je houden. Heel veel!

  Liefs Thomas en Zoé

  Thomas & Zoé
 • Beste Jeroen

  We willen je enorm bedanken voor de geweldige ceremonie, we hebben er van begin tot eind enorm van genoten en het was precies zoals we hoopten.
  Ook hebben we iedereen die erbij was inmiddels gesproken over de trouwdag en van iedereen kregen we meerdere malen te horen hoe geweldig ze het vonden, hoe je dingen bracht en de ceremonie leidde.
  We hebben een geweldige dag gehad en we zijn heel blij en dankbaar dat jij ons mocht trouwen

  Adriaan & Denise
 • Bedankt Jeroen! Het was alles wat we ervan hoopte emeer dan dat! Myrthe staat al in de startblokken om je boek te kopen wanneer deze uitkomt.
  Nogmaals, we zijn hartstikke blij dat jij onze babs was en bedankt voor de ceremonie!

  Arend Jan & Myrthe
 • "We hebben met Jeroen een geweldige dag beleefd. Door omstandigheden was het steeds improviseren ik was blij met Jeroen die daar goed op inhaakte om alles een onvergetelijke dag te maken. Zo'n babs gun je iedereen toch."

  Hub & Carola
 • Hé lieve Jeroen

  Nou hé hé .. we zijn weer een beetje geland (letterlijk en figuurlijk)
  Wat een super mooie dag was het 1 september. En jouw aandeel heeft absoluut de toon gezet voor de mooiste dag ever!
  |We willen je dan ook nog heeeeeel erg bedanken voor jouw mooie, ontroerende, lachwekkende, to the point woorden! Niemand had het beter kunnen doen dan jij!
  We hebben ook alleen maar positieve reacties van onze gasten gekregen .. iedereen was erg onder de indruk van de ceremonie .. kolere wat is er veel gejankt en zo hard gelachen!

  Liefs Peter en Marije

  Peter & Marije
 • Een gast van Bart en Saski stuurde mij het volgende bericht waar ik enorm trots op ben!

  Beste Jeroen, ik heb het gisteren direct na de huwelijksvoltrekking van Saskia en Bart al tegen je gezegd maar wil het toch nog even aan je kwijt! Jouw verhaal, jouw presentatie, echt de top van de BABS Champions League. Heb nog nooit zo genoten van de passie en toewijding die iemand steekt in een huwelijksrede. Zou er bijna opnieuw voor gaan trouwen.
  We'll meet again!

  Bart & Saskia
 • Lieve Jeroen,

  We willen je nogmaals enorm bedanken voor je speech en jouw aanwezigheid. Je bent een fantastische kerel. Nogmaals, je hebt het geweldig gedaan en je bent een topper!

  Philip & Joyce
 • Jeetje Jeroen! Wat heb jij ons met je speech een FAN-TAS-TISCHE dag bezorgd! Hier valt niets meer aan toe te voegen. Het is inderdaad gegaan zoals je vooraf hebt besproken; met een lach en een traan!
  Onze gasten hebben ook zo van je genoten. We zijn nog steeds aan het nagenieten. Na de vakantie spreken we snel af! Vanaf een zonnag Mauritius,

  Liefs Bart en Saskia

  Bart & Saskia
 • Lieve Jeroen,

  "Een unieke ervaring. Een unieke ceremonie, waarbij alle (120!) gasten hebben zitten luisteren en lachen. Waar wij als bruidspaar, zo van hebben genoten, dat wij blij zijn dat iemand bedacht had het op te nemen! Wij hebben het al een aantal keer beluisterd. De betrokkenheid van onze kinderen. Dat heeft Jeroen zo goed gedaan, dat ze hem nu een uitnodiging wilde sturen voor hun verjaardag! Last But not least… het contact, de afspraken en de betrokkenheid van de (hoe zal ik je noemen?) administratief medewerker die achter Jeroen, buiten de spotlights, enorm goed werk doet!"

  Jeffrey & Charlotte
 • "Jeroen is een vrolijke en sympatieke trouwambtenaar met veel humor. We hebben genoten van onze trouwceremonie en raad zeker Jeroen Smits aan als trouwambtenaar."

  Arian & Wendy
 • "Normaal gesproken is een trouwceremonie een kwestie van uitzitten. Dat was in dit geval verre van. Iedereen vond het jammer dat de ceremonie afgelopen was. Wij en onze gasten hebben van het begin tot het eind gelachen en een traantje gelaten. Nu waren we denk ook wel een gemakkelijk slachtoffer met alle info waar we Jeroen van hebben voorzien. Hij mocht alles gebruiken. Dat hebben we geweten. Een onvergetelijke ervaring op een onvergetelijke dag. Waarvoor dank Jeroen."

  Michael & Kim
 • "Wij zijn enorm blij en dankbaar dat Jeroen ons heeft getrouwd. De ceremonie die hij verzorgde was precies zoals hij vertelde dat het zou worden. Namelijk met een lach en een traan. Het was prachtig hoe hij de ceremonie leidde. We hebben enorm genoten van zijn humor en verhaallijn. We vonden het heel leuk hoe hij op een creatieve manier gebruik maakte van de door hem aangevraagde input vanuit de familie/vrienden. Wij willen Jeroen dan ook enorm bedanken. We kijken dankzij hem heel erg fijn terug op onze trouwceremonie."

  Adrian & Denise
 • "Afgelopen maand zijn wij getrouwd in Italië en hadden Jeroen laten overvliegen om onze Trouwambtenaar te zijn. De Ceremonie was echt in 1 woord GEWELDIG. Deze man kan zo goed spreken en iedereen geboeid houden. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en wie wij als persoon waren. Het verhaal wat hij daaruit gemaakt heeft, was perfect! Ik raad Jeroen Smits absoluut aan, nogmaals super bedankt dat je erbij was!"

  Dirk Jaap & Tamara
 • "Terwijl wij aan deze recensie beginnen, moeten we weer hardop lachen. Jeroen heeft ons de perfecte ceremonie gegeven! Wij wilden geen 'suffe/stoffige ambtenaren ceremonie', nou dat is gelukt! Jeroen is een hele warme, (vinden wij) grappige, maar ook serieuze vent en hij heeft het voor elkaar gekregen om ons het gevoel te geven alsof hij ons al jaren kent. Dat maakte de ceremonie heel erg persoonlijk, humoristisch, liefdevol, raak, met ruimte voor een traantje. Yes, wat was dit leuk! Thanks Jeroen!"

  Tobias en Saskia
 • "Lieve (de) beste Jeroen, We zijn nu bijna 5 weken getrouwd en nog elke dag praten we over 7 oktober 2023. Wat was het een mooie dag en met jou als BABS nog specialer geworden. Je weet op het juiste moment een grapje te maken, serieus te zijn en gevoelige onderwerpen op de goede manier te verwoorden. Precies zoals wij wensten. We hadden voor ons gevoel al meteen een klik bij het “intake gesprek” wat werd bevestigd toen je bij ons thuis in Tilburg kwam. Het wijntje smaakte goed en dat maakte dat het gesprek heel soepel verliep. Open, soms emotioneel maar vooral leuk en grappig. Nog dagelijks krijgen we reacties van familie en vrienden over de ceremonie en de bruiloft. Hopelijk tot ziens. Dikke knuffel, Jurriaan en Esther"

  Jurriaan & Esther
 • "Jeroen heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt, hij is grappig, attent en heeft een prachtige speech voorbereid!"

  Dankjewel lieve Jeroen

  Ron & Annette
 • "Super leuke BABS / Trouwambtenaar met veel humor. Hij speelt leuk in op het publiek en zorgt voor een ontspannen sfeer. Daarnaast wisselt hij humor en serieuze momenten perfect af. Echt een aanrader!"

  Sander & Melody
 • "Wij zijn op 25 augustus 2023 getrouwd. We hebben met Jeroen een aantal keren afgesproken op een locatie. En vanaf minuut 1 hadden wij die klik. Dus voor ons stond vast dat hij ons moest gaan trouwen op onze mooiste dag. En zonder hem was het nooit zo’n mooie dag geweest. Jeroen heeft onze dag zo speciaal gemaakt en niet alleen wij zeggen dat, maar ook de gasten. Iedereen had het over Jeroen. Dat hij het zo geweldig heeft gedaan!! Het is geen moment saai geweest? Als wij onze trouwfilm terugkijken, dan kijken wij met een lach en een traan naar de ceremonie. Niemand had dit beter gekund dan Jeroen. Lieve Jeroen, Dankjewel dat jij onze dag compleet hebt gemaakt!!! Het is niet mogelijk dat er een beter in zijn vak is dan jij!! Liefs, Jordi & Priscilla"

  Priscilla & Jordi
 • Lieve Jeroen, 20-04-2024 was onze dag…….. Die jij nog net even iets mooier en specialer hebt gemaakt. Mijn vader kon er niet bij zijn en voorafgaande aan de bruiloft onder het genot van een borrel, stelde jij voor om bij mijn vader een kleine ceremonie te houden in het verzorgingstehuis, waar ik je niet genoeg voor kan bedanken. De ceremonies waren in 1 woord fantastisch en ik krijg nog dagelijks te horen hoe fantastisch jij dit hebt gedaan.
  Tot snel, tijdens een etentje of een borrel

  Liefs Willem en Mariska

  Willem & Mariska
 • Hi Jeroen,
  Via deze weg willen wij jou onwijs bedanken voor de prachtige ceremonie die jij hebt neergezet. De grappige, persoonlijke maar ook pijnlijke onderwerpen tik je allemaal even aan en wij waardeerde de manier waarop je dit deed heel erg. Iedereen heeft ervan genoten en we hebben enkel goeie verhalen over je gehoord. Fijn dat je ook nog even bleef hangen en een drankje mee deed. Nogmaals, heel erg bedankt, wij hebben genoten!! X Sander en Denise

  Sander & Denise
 • Lieve Jeroen,

  Onze ceremonie was geweldig en ook de reacties van onze gasten waren alleen maar lovend. Zelf had ik me geen mooiere ceremonie kunnen wensen. Ondanks dat het pijpenstelen regende waar ik van te voren mega van baalde dat de ceremonie naar binnen verplaatst moest worden, was het perfect! Bloedje heet maar perfect. Met mooie woorden, veel humor, met een lach en een traan. We hoorde ook echt uit de zaal terug dat iedereen het gevoeld heeft. Een heel bijzonder moment wat we hebben mogen delen met onze vrienden en familie. Je hebt het geweldig gedaan Jeroen, daar zijn wij jou eeuwig dankbaar voor. 

  Danielle en Nicky

  Nicky & Danielle
 • Lieve Jeroen

  Wij willen je nogmaals ontzettend bedanken voor wat jij voor ons hebt willen betekenen.
  Wij, en onze gasten, hebben een onvergetelijke dag gehad en hebben genoten hoe jij  de dingen hebt weten te brengen. 

  "Jeroen is een hele fijne en humoristische trouwambtenaar, ook ontzettend zachtaardig. De verhalen die aangeleverd zijn door ons en familie heeft Jeroen op een super humoristische wijze weten te vertalen. De gesprekken bij de intake verliepen ook heel fijn. Ik heb uitgekeken naar een super mooi en leuk trouwmoment met Jeroen en natuurlijk de hele trouwerij. Jeroen je bent voor ons een topper."

  Marco & Shamaila

 • Hi Jeroen! Jij bent onvergetelijk en je hebt onze dag zo subliem briljant gemaakt!
  Wat ben jij geweldig!!! Enorme grote dank voor jou! Voor je geweldig mooie woorden en je voelt ons en alles zo goed aan. Veel complimenten gekregen. Je maakte onze dag zo compleet en onvergetelijk. We hebben jou ook in ons hart gesloten ❤️
  Thanks!!! Liefs van ons, Marco & Sonja Oppewal

  Marco & Sonja
 • Allerliefse Jeroen,

  In één woord fantastisch: onze ceremonie door jou op 24-05-24. Wij, en al onze 70 gasten hebben gesmuld, gelachen, getraand, genoten!  Helemaal zoals we ons hadden voorgesteld.. en meer. Vloeiend en boeiend. Dat hoorden we ook van iedereen terug. 
  Wat zijn we enorm blij dat we voor jou hebben gekozen en zijn je gigantisch dankbaar voor deze mooie herinneringen. 
  Wat fijn dat je erna nog lekker mee hebt geborreld en gegeten; dat hebben we erg gewaardeerd. We beseften pas later dat we vergeten waren een leuk kiekje met z’n drieën te laten maken.. och we zaten met ons hoofd in de wolken. 
  Nogmaals, super bedankt voor alles.. en we zeggen het voort! 

  Roderick & Sonja
 • "Wat een geweldige ervaring! Jeroen maakt zijn beloftes waar, is enthousiast en neemt de tijd voor alle stappen. Een goede voorbereiding is het halve werk, maar daar steekt hij ook veel tijd en energie in. En dat allemaal voor een heel mooi en waardevol resultaat, we hadden het niet willen missen en hebben genoten!"

  René & Wendy
 • Allerliefste Jeroen,

  "Je hebt onze dag compleet gemaakt! Dankjewel voor de fantastische gepersonaliseerde speech. Alles zat er in, we hebben zo hard gelachen en ook gehuild. Zo bijzonder hoe je onze meiden hebt betrokken in de ceremonie. Alleen maar complimenten van onze gasten gehad. Je bent een topper, als mens en trouwambtenaar "

  Liefs Angelique en Marco

  Marco & Angelique
 • Lieve Jeroen,

  "Je bent geweldig. Iedereen was super onder de indruk en wij vooral!
  Fantastisch gedaan Jeroen, kon niet beter! Super bedankt en hopelijk tot snel

  Mark & Jessica
 • Lieve Jeroen,

  "Wij willen je nogmaals bedanken voor de bijzondere ceremonie. Het was perfect en kon niet beter.
  Wij zullen hier voor de rest van ons leven met een warm gevoel aan terug denken. Het was echt geweldig.
  Wij zijn je eeuwig dankbaar hiervoor"

  Liefs Nicky en Danielle

  Nicky & Danielle
 • "Wij zijn op 8 mei 2024 getrouwd, Jeroen heeft ervoor gezorgd dat wij de meest bijzondere Ceremonie hebben gehad. Jeroen zorgde voor een traan, en een lach. Jeroen kon precies aanvoelen wat wij nodig hadden maar ook onze gasten. Het is onvergetelijk! We hebben voor onze trouwdag zeer fijne gesprekken gehad met Jeroen en via de mail en telefoon was er altijd fijn contact. Ook neemt Jeroen contact op met familie en vrienden om een beter beeld te krijgen."

  Tim & Manon
 • "In één woord: geweldig! Jeroen was tijdens ons gehele huwelijksweekend aan Lago Maggiore (Italië) één van de genodigden. Mede dankzij de perfecte voorbereiding met hulp van zijn rechterhand Astrid, wist Jeroen een huwelijksceremonie te maken op een wijze (met een lach én een traan) zoals alleen hij dat kan. Door de twee gesprekken met ons als bruidspaar in Nederland, maar zeker ook de e-mails aan en gesprekken met onze genodigden tijdens de lunch op de dag voorafgaand aan het huwelijk en het lokale dorpsfeest daarna, werd het een prachtige toespraak. Jeroen en Astrid, super bedankt voor alles!"

  Mark & Merel

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse
Trouwambtenaar Jeroen Smits