Maurice & Kimberley12 oktober 2022

Fotomateriaal
 • Review: Maurice & Kimberley

  Beste Jeroen

  Daar wij vantevoren wisten dat het voor ons een emotionele dag zou worden, zochten wij een trouwambtenaar welke er een ceremonie van zou maken waarbij er zeker ook gelachen zou worden. Derhalve kwamen wij bij Jeroen uit. Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij Jeroen, hetgeen onderstreept werd bij zijn eerste bezoek aan ons. Jeroen is hetzelfde als ons, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg en het hart op de tong. Precies wat wij zochten en daarom klikte het direct. Dit resulteerde dan ook in een heel gezellig 2e bezoek waarbij Jeroen alle tijd nam naar onze verhalen te luisteren.Op de dag zelf zat Jeroen al op ons te wachten toen wij arriveerden op locatie en na aankomst van de bruid kon de ceremonie beginnen. Jeroen wist de ceremonie, in onze ogen, perfect te laten verlopen met ruimte voor een lach en een traan. Wij hebben ondertussen de ceremonie een aantal malen terug gekeken met de familie en telkens komen de volgende opmerkingen naar boven :

  • Wat was hij grappig he
  • Wat deed hij het goed he
  • Oh, wat hebben we gelachen

  Al met al zijn wij, een aantal maanden verder, nog steeds overtuigd dat wij de perfecte keuze hebben gemaakt om Jeroen te vragen als trouwambtenaar.
  Al met al willen wij Jeroen nogmaals bedanken voor de geweldige ceremonie welke een uitstekende indruk heeft achtergelaten op zowel ons als onze gasten. Jeroen was een extra cadeau op onze magische dag.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse
Trouwambtenaar Jeroen Smits