Videograaf/fotograaf tarieven 

Beste bruidsparen,

Onderweg naar de mooiste dag van jullie leven zijn wij met elkaar in contact gekomen. Sinds 2014 mag ik mij beëdigd Trouwambtenaar noemen en ben ik inmiddels ruim 150x als Trouwambtenaar geboekt.
In de afgelopen jaren ben ik heel veel videografen en fotografen tegengekomen. Allemaal mensen die met passie hun vak uitoefenen. Echter door mijn verleden en ook huidige werkzaamheden binnen de media krijg ik vaak de vraag of ik nog een goede fotograaf dan wel videograaf weet. Uiteindelijk heeft dat er toe geleidt dat ik met mijn vaste cameraman en fotograaf een aantal pakketten heb samengesteld. Laat het nooit een verplichting zijn om dit bij ons af te nemen! Laat het ook duidelijk zijn dat ik ook gewoon los als Trouwambtenaar voor jullie bruiloft te boeken ben. Niets is dus aan elkaar gekoppeld en of een verplichting.
Mijn gage als Trouwambtenaar bedraagt EUR. 1.295,- Dit is een all-in tarief!

Om het e.e.a wel helder te communiceren treffen jullie onderstaand een drietal pakketten aan. Daarbij een omschrijving van hetgeen deze pakketten inhouden en de kosten die daarmee gemoeid zijn.

Standaard hebben wij voor ieder pakket geldend wat zaken opgenomen. Deze worden jullie als bruidspaar dus sowieso binnen ieder pakket aangeboden;

-          Voor een definitieve opdracht kan er altijd vrijblijvend kennis worden gemaakt met de cameraman/fotograaf. 

-          Na boeking volgt altijd voorafgaand aan de bruiloft een afspraak

-          Aanwezigheid in uren staat omschreven binnen de pakketten Voor feestavonden geldt tot maximaal 23.30 uur.

-          Alle beelden en foto’s worden vrij van recht geleverd op digitale bestanden.

-          Alle tarieven zijn inclusief reiskosten. Eventuele verblijfkosten, zo nodig en alleen op verzoek van het bruidspaar

-          Bruidsparen dragen zorg voor eten en drinken gedurende de gehele dag voor aanwezige crew.

 

PAKKET 1 MEDIUM

Video Edit beeldverslag dag van 5 minuten in lengte, of de keus voor alleen de werkzaamheden van de fotograaf

Het medium pakket betreft de inzet van een cameraman voor 8 uur
Hoe jullie deze 8 uur wensen in te vullen is aan jullie, wel moeten dit aaneengesloten uren zijn!
Wanneer jullie apart van elkaar omkleden en vanaf een andere locatie vertrekken, zal in overleg een planning worden gemaakt van de invulling. In alle gevallen zorgen we ervoor dat we de beelden op twee lokaties kunnen maken.
Bij eventuele wensen die als gevolg hebben dat er een tweede cameraman en of fotograaf moet worden ingezet geldt een meerprijs die wij vooraf duidelijk met jullie communiceren en vaststellen.
Een eerste edit zal binnen 10 dagen na de bruiloft door ons worden geleverd.
Wanneer gekozen wordt voor de inzet van de fotograaf zullen 50 rechtenvrije foto's bewerkt worden aangeleverd.
Binnen deze eerste versie kunnen jullie kosteloos aanpassingen doorvoeren. Met een beperking van maximaal twee correctieronden. 
Bij accoord zullen we de edit leveren in een MP4 bestand vrij van rechten.

TARIEF 1.750,- Inclusief BTW

EXTRA MOGELIJKHEDEN;

SAME DAY EDIT ( zelfde dag nog eerste versie video )            900,- EUR. Inclusief BTW
VERSNELDE LEVERING FOTO, VIDEO ( binnen twee dagen )    605,- EUR. Inclusief BTW

PAKKET 2 LARGE

Video Edit beeldverslag dag van 5 minuten in lengte, plus 50 bewerkte foto’s vrij van rechten

Het large pakket betreft de inzet van een cameraman en een fotograaf. Wij leveren dus zowel een videoproduktie alsook een foto produktie af.
Deze cameraman en fotograaf zijn 8 uur aanwezig, waarbij deze uren wel aaneengesloten moeten zijn.
Vanaf start van de dag zijn wij aanwezig met een fotograaf en een cameraman om de mooiste momenten vast te leggen.
Van de beelden zullen we een edit afleveren die minimaal 5 minuten betreft en de hoogtepunten van de bruiloft bevat.
Onze fotograaf zal minimaal (maximaal is niet te bepalen en afhankelijk van het geen er aan foto’s gemaakt wordt) 50 bewerkte foto’s aanleveren.
Extra wensen vanuit het bruidspaar zijn hierin dan niet meegenomen. In dat geval betreft het minimaal 50 plus de foto’s in opdracht.
Wanneer jullie apart van elkaar omkleden en vanaf een andere locatie vertrekken, zal in overleg een planning worden gemaakt van de invulling. In alle gevallen zorgen we ervoor dat we zowel de beelden alsook de foto’s op beide lokaties kunnen maken. Wanneer nodig zal er een tweede cameraman en fotograaf door ons worden ingezet.
Binnen dit pakket zullen wij de gehele dag minimaal twee personen inzetten. Bij eventuele wensen die als gevolg hebben dat er een tweede cameraman en of fotograaf moet worden ingezet voor een langere periode op de dag geldt een meerprijs, die wij vooraf duidelijk met jullie communiceren en vaststellen.
De eerste edit kan door jullie geheel kosteloos worden aangepast. Met een beperking van maximaal twee correctieronden. 
De levering van de foto’s geschiedt uiterlijk 10 dagen na afloop van de bruiloft alsook geldend voor de levering van de eerste versie van de video.
Na accoord leveren wij een MP4 van de video af alsmede een CD met daarop de HighRes foto’s

TARIEF 2.150,- Inclusief BTW

EXTRA MOGELIJKHEDEN;

SAME DAY EDIT ( zelfde dag nog eerste versie video )                                    900,- EUR. inclusief BTW
VERSNELDE LEVERING FOTO, VIDEO ( binnen twee dagen )                            605,- EUR. inclusief BTW

PAKKET 3 XTRA LARGE

Video Edit beeldverslag dag van 5 minuten in lengte, Korte trailer van de bruiloft in lengte 1 tot 2 minuten, inzet Drone plus 75 bewerkte foto’s vrij van rechten

Het Xtra large pakket betreft de inzet van een cameraman en een fotograaf. Wij leveren dus zowel een videoproduktie alsook een foto produktie af.
Deze cameraman en fotograaf zijn 10 uur aanwezig, waarbij deze uren wel aaneengesloten moeten zijn.
Vanaf start van de dag zijn wij aanwezig met een fotograaf en een cameraman om de mooiste momenten vast te leggen.
Van de beelden zullen we een edit afleveren die minimaal 1-2 minuten betreft en de hoogtepunten van de bruiloft bevat. Daarnaast zal er een uitgebreide versie van deze huwelijksfilm worden geleverd die rond de 5-7 minuten aan content betreft. Hierbij maken we gebruik van Drone opname mits de locatie van de bruiloft dit toelaat en wij de wet en regelgeving niet overtreden.

Onze fotograaf zal minimaal ( maximaal is niet te bepalen en afhankelijk van het geen er aan foto’s gemaakt wordt ) 75 bewerkte foto’s aanleveren. Extra wensen vanuit het bruidspaar zijn hierin dan niet meegenomen. In dat geval betreft het minimaal 75 plus de foto’s in opdracht.
Wanneer jullie apart van elkaar omkleden en vanaf een andere locatie vertrekken, zal in overleg een planning worden gemaakt van de invulling. In alle gevallen zorgen we er voor dat we zowel de beelden alsook de foto’s op beide lokaties kunnen maken. Wanneer nodig zal er een tweede cameraman en fotograaf door ons worden ingezet.
Binnen dit pakket zullen wij de gehele dag minimaal twee personen inzetten. Bij eventuele wensen die als gevolg hebben dat er een tweede cameraman en of fotograaf moet worden ingezet voor een langere periode op de dag, zullen wij deze desgewenst inzetten en hierover geen meerprijs berekenen.
De eerste edit kan door jullie geheel kosteloos worden aangepast. Met een beperking van maximaal twee correctieronden. 
De levering van de foto’s geschiedt uiterlijk 10 dagen na afloop van de bruiloft alsook geldend voor de levering van de eerste versie van de video.
Na accoord leveren wij een MP4 van de video af alsmede een CD met daarop de HighRes foto’s

TARIEF 2.750,- Inclusief BTW

EXTRA MOGELIJKHEDEN;

SAME DAY EDIT ( zelfde dag nog eerste versie video )                                    900,- EUR. inclusief BTW
VERSNELDE LEVERING FOTO, VIDEO ( binnen twee dagen )                            605,- EUR. inclusief BTW

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse