De afgelopen maanden heb ik als Trouwambtenaar weer heel veel nieuwe afspraken definitief in de agenda mogen zetten, veel ceremoniën ten uitvoer mogen brengen en her en der nog wat advies mogen geven aan bruidsparen en weddingplanners.
Zoals ik al eerder heb aangegeven is het trouwen van mensen voor mij een van de leukste dingen die ik mag doen. Is het werk? Ja het vraagt tijd en energie en het is een betaalde functie. Maar het voelt anders. Dankbaarheid is wat het allemaal zo compleet maakt.
Zoals wellicht bekend is ben ik het trouwen van mensen als grapje begonnen. Dat het compleet uit de hand zou lopen en ik afgelopen weekend mijn 100e ceremonie ten uitvoer mocht brengen, had ook ik niet kunnen denken.

Mijn roots liggen in de media. Als producent van content, het bedenken en schrijven van televisieformats, het optreden als uitvoerend artiest binnen tal van segmenten, het schrijven van teksten en het trainen van mensen binnen bepaalde maatwerk programma’s is wat mijn agenda goed gevuld heeft de afgelopen en aankomende periode. Vooralsnog heb ik altijd bezigheden en werkzaamheden van elkaar willen scheiden. Vraag mij niet waarom, dat was en is een gevoel gebleken. Echter kwam de vraag steeds vaker of ik ook een cameraman wist, een fotograaf of dus inderdaad een weddingplanner. Het is een blijk van vertrouwen. Veel van mijn bruidsparen hebben hun huiswerk goed gedaan voordat ik een vrijblijvend gesprek met ze plan. Ze hebben mijn website bezocht en op social media het e.e.a gevonden en gelezen. Men zou graag de videograaf en de fotograaf ook via mij willen regelen. Tot voor kort hielt ik dat altijd af. Mede ook omdat ik mijn rol als trouwambtenaar gewoon heel transparant en neutraal wilde houden. Ook het gegeven dat wanneer ik het fantastisch weet in te vullen, maar mijn fotograaf slechte foto’s levert, ik daarop zou worden aangekeken.

Toch ben ik overstag en dat is en klinkt wellicht geheel tegenstrijdig aan het geen ik bovenstaand omschrijf. Waarom dan toch de keus? Ten eerste omdat ik weet dat de kwaliteit boven gemiddeld is. Niets ten nadelen van andere fotografen en videografen, maar werken met je eigen team heeft voor mij ook voordelen. Overleg gebeurt gewoon op kantoor waar we allemaal een werkplek hebben. Met mijn team kan ik inderdaad lezen en schrijven. Hebben we aan een woord of blik genoeg om te weten wat we bedoelen. Kortom, vanaf heden kan een bruidspaar dan ook een totaalpakket afnemen. Uiteraard is het hierin niets verplicht.

Om nu te adverteren en marketing te voeren als trouwambtenaar ten voordelen van deze aanbieding en dus invulling van een totaalpakket, vond ik iets te ver gaan. De bruidsparen die deze website uitpluizen komen deze column vast en zeker tegen. Ze zullen het lezen en bij interesse mij er naar vragen. Ik zal het benoemen wanneer de mogelijkheid zich voordoet.

Dus voor hen die interesse hebben in dit totaalpakket. De ceremonie, door mij uitgevoerd, is uiteraard onderdeel. We nemen de gehele dag een fotograaf mee die de foto’s zal bewerken en vrij van recht zal leveren in digitale bestanden. Hiermee is er door het bruidspaar zelf te beslissen wat men met de foto’s wenst. Album, print, schilderij, canvas, het is aan hen. Tot slot zullen wij een video produceren van de dag. Vanaf start tot aan finish gemonteerd en wel. Uiteraard ook vrij van recht aangeleverd.

Dit totaalpakket bieden wij aan voor het bedrag van 1.800 EURO exclusief de BTW.

Nooit gedacht dat ik uiteindelijk 100 trouw ceremoniën ten uitvoer zou brengen. Al helemaal niet gedacht dat ik ooit in een verkapte column, een verkapte commerciële boodschap als leidraad zou schrijven.

Het is zoals het is. Vraag niet waarom en hoe het kan, maar profiteer er van……

Tot snel,

Jeroen Smits

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse