Het zal ook dit jaar weer geen groot feest worden op 31 december. De vuurpijlen blijven in de tas, de oliebollenschalen blijven deels leeg en het samenzijn zal wellicht per app of sms moeten. Het Coronavirus heeft ons nog steeds in de greep.
Dachten we er allemaal binnen een jaar van af te zijn, zitten we nu al twee jaar opgescheept met dit euvel. 
Maar laat ik proberen toch positief mijn laatste column te tikken en terug te kijken op het afgelopen jaar. Gelukkig heb ik weer veel stellen in de echt mogen verbinden. Al was het vaak schuiven, keren en draaien, het is toch gelukt om uiteindelijk ruim 20 huwelijken te sluiten.

Prachtige lokaties waar ook vaker dan eens veel van werd gevraagd met alle beperkingen, onmogelijkheden en meer. Het was een jaar van vallen en opstaan in letterlijke zin.
Waar ik met heel veel trots op terugkijk als Trouwambtenaar zijn twee zaken. Ten eerste de toevoeging van Astrid Blaauw aan ons team. Wat was ik en ben ik blij met Astrid als collega. Alle rompslomp pakt ze voor mij op. Contacten met de gemeenten, de bruidsparen wat betreft planning en wat dan ook nog meer. Dat is zo fijn en geeft zoveel rust, je zou bijna stellen dat ik dat eerder had moeten doen!
Het tweede is iets wat eigenlijk nog een beetje onder de pet moet blijven. Het is iets dat plaatshad in 2021 en zijn come out heeft in het aankomende jaar 2022.
Ikzelf ga er vanuit dat het een positieve boost zal geven aan het genoemde jaar 2022.
Verder wens ik al mijn collega's in de branche een enorm veel beter jaar toe dan het afgelopen jaar. We hebben helaas afscheid moeten nemen van een aantal collega's die het niet meer konden of kunnen bolwerken. Ze hebben de branche verlaten en zijn elders aan de slag gegaan. Uiteraard ook voor hen het allerbeste.
Voor diegene die overeind zijn blijven staan duim ik dat het aankomende jaar veel succes, omzet en werk zal opleveren. Jullie verdienen het!

Mijn bruidsparen die ik dit jaar mocht trouwen dank ik nogmaals voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gehad. Bruiloften in Frankrijk, Italie en natuurlijk in Nederland zal ik ook nooit meer vergeten.
Dank voor de prachtige foto';s, de ontroerende referenties en tal van cadeau's. Iets dat voor mij als grap begon blijkt nu ineens een groot deel van mijn tijd te vullen en blijkt daarnaast ook het leukste te zijn van al die dingen die ik mag doen en of heb gedaan.

Voor alle nieuwe bruidsparen voor het aankomende jaar de boodschap dat ze moeten blijven genieten. Blijf hoop houden en laat je niet uit het veld slaan mocht het even tegenzitten met de bekende pandemie. Uiteindelijk zal het allemaal goed komen.
Ik wens iedereen die dit leest een mooie jaarwisseling toe. Blijf en wees lief voor elkaar. Voor 2022 louter gezondheid en geluk gewenst. Op naar 2022

Jeroen

Videoprodukties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse