Astrid Blaauw is met haar bedrijf Astrid Blaauw Weddings en Events een zeer bekende naam binnen de Trouwbranche. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om een deel van mijn werkzaamheden uit te besteden aan iemand die ik dat ook echt toevertrouw. Zaken als het plannen van afspraken, contact met gemeente, het afhandelen van aanvragen, het uploaden van foto's op deze website en ga zo maar door.

Na een oproep op LinkedIn was Astrid een van de velen die reageerde op mijn oproep tot ondersteuning! Een gesprek volgde waarbij de klik direct ontstond. Astrid, met op de achtergrond haar man Vincent, heeft een enorme staat van dienst opgebouwd binnen de branche. Een klasbak als het gaat om het produceren, organiseren en regelen van een bruiloft. Veel bekende partners hebben zich aangesloten bij Astrid en haar bedrijf. Met maximaal twaalf bruiloften per jaar is Astrid een exclusieve weddingplanner te noemen die dan ook echt bruidsparen weet te ontzorgen!

Enorm blij ben ik dan ook met het gegeven dat Astrid, naast haar werkzaamheden voor haar eigen bedrijf, graag wil aansluiten binnen mijn team! Kwaliteit is daarmee geborgd en ikzelf durf zaken ook echt uit handen te geven. Neemt uiteraard niet weg dat ik altijd persoonlijk contact met mijn bruidsparen zal zoeken. Alle gesprekken over de ceremonie zal ik met ieder bruidspaar zelf voeren en ieder bruidspaar mag en kan rekenen op een exclusief stukje maatwerk. Dat zal nimmer veranderen. Wel zal Astrid als eerste aanspreekpunt fungeren. Daarbij ben ik van mening dat je daar als bruidspaar totaal niet minder van wordt. Sterker nog, dat is een feestje op zich!

Astrid kun je bereiken middels de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Videoprodukties
Jeroen Smits Produkties Online Platforms

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse