Zo bij de start van het nieuwe jaar kijken we terug, maar zeker ook vooruit naar het geen 2016 zal brengen.

Als ambtenaar van de burgerlijke stand staan er ook voor dit aankomende trouwseizoen een groot aantal bruiloften in de agenda. Wat begon als een grap is nu een wezenlijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik zou er ook niet over moeten nadenken dit te stoppen. Naast het gegeven dat het in de echt aan elkaar verbinden heel dankbaar is, is het voor een manier van ontspanning in een druk bestaan als ondernemer en uitvoerend artiest. Zoals gezegd; Het begon als een grap. In het eerste jaar waren het 12 bruidsparen die mij vroegen hen te trouwen, het tweede jaar groeide dat naar meer dan 20. In deze opdrachten trof ik eigenlijk nooit directe bekende. De tijd heeft dat doen beinvloeden. Je vrienden gaan trouwen, je famielie gaat trouwen en ook bekend Nederland weet ineens dat je dit mag, kan en doet. Zo maakt het dat 2016 in vele opzichten een mooi jaar lijkt te gaan worden.

Je beste vriend trouwen is bijzonder, een bekende Nederlandse DJ trouwen is toch ook iets dat opvalt, maar je eigen zusje in de echt verbinden maakt het geheel echt speciaal. Wie kan er op de wereld roepen dat haar broer het huwelijk sloot tussen haar en haar man? Welke broer kan op de wereld roepen dat hij zijn zusje in de echt verbond? Het zijn er weinig gegeven dit te kunnen doen en te kunnen roepen. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet. Het zal een emotionele dag worden voor haar en mij. Waar ouders helaas geen plek meer fysiek zullen hebben, zullen mijn zus en ik nog weer eens een dag heel dicht bij elkaar staan.

Alle bruiloften die in de agenda staan hebben voor mij altijd weer iets speciaals, maar deze van begin september aanstaande maakt echt het verschil. Dat zal een ieder begrijpen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse