Van mij mag het trouwseizoen beginnen. Officieel meen ik, start dat seizoen op 1 mei. Officieel is dat niet, omdat iedereen mag trouwen wanneer ze dat zelf willen. Wat ik bedoel is, dat de grote hoos aan huwelijken in de maanden mei, juni, augustus en september worden gesloten. Dat is het trouwseizoen bij uitstek.

Voor het eerst in mijn carrière als Trouwambtenaar mag ik mensen in de winter trouwen. Aangezien ik nog geen zomer toga heb weten aan te schaffen, komt het wat betreft de toga en de temperaturen meer dan goed uit! Ik ben benieuwd of het anders is. Het enige voordeel is dat je vooraf geen keuze hoeft te maken of je binnen of buiten wenst te trouwen.

Vorig jaar was een meer dan bijzonder trouwseizoen. Mijn zusje stond op de rol te trouwen. Daar kwam het helaas niet van. Gelukkig is het uitstel gebleken en geen afstel. Mijn beste vriend mocht ik in de echt verbinden aan zijn liefde van zijn leven. Een bekende Nederlandse DJ getrouwd en natuurlijk tal van andere meer dan leuke en gezellige, zeer dankbare bruidsparen. Het was een geweldig jaar.

2017 belooft ook enorm mooi seizoen te worden. Met dus een winterhuwelijk, ik mag dit jaar mijn advocaat trouwen, een van mijn betere opdrachtgevers zakelijk heeft gevraagd hen te trouwen, mijn buurman en buurvrouw, en meer dan twaalf andere stellen, die allemaal een meer dan mooi verhaal te vertellen hebben. Ik maak dat verhaal bijzonder graag en kijk er naar uit!

Ik kan niet wachten op de eerste ceremonie die ik mag schrijven. Mooi weer, slecht weer, waar dan ook in NL, het is geen beperking in welke zin dan ook. Mensen trouwen is het leukste wat er is. Mijn dank is dan ook groot voor het vertrouwen, dat ik ook dit jaar zal krijgen van al die bruidsparen. Geniet van elkaar in de aanloop naar die bijzondere dag, waar ik onderdeel van zijn mag!

Maak er een mooi feest van,

Een mooi en gezegend maar bovenal gezond 2017 gewenst!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse