Yvette en Mitchell, 7 mei 2022

"Lieve Jeroen, wij zijn echt aan het nagenieten van gisteren! De ceremonie was echt het hoogtepunt. We hebben mega veel complimenten gehad over jou en je fantastische ceremonie. Dank en tot snel, de foto's volgen"

Shanti en Wilco, 6 mei 2022 ( Ibiza )

"Ontzettend bedankt dat je onze ceremonie zo mooi en grappig hebt willen doen. Je bent een Topper!!"

Martin en Anne, 29 oktober 2021

"Wij vonden Jeroen een geweldige trouwambtenaar. Bij de eerste kennismaking merkten we al direct dat er een klik was. Zijn gevoel voor humor en ervaring bracht ons tot onze keuze. Bij de ceremonie wist Jeroen vanaf het eerste moment alle gasten te boeien. Zijn speech was uniek, overtrof onze verwachtingen en iedereen heeft het er nog steeds over. Echt een onvergetelijke ervaring!

Wouter en Wietske, 31 juli 2021

“Wij hebben enorm genoten van onze ceremonie. Met veel humor, luchtigheid en een serieuze noot waar nodig, heeft Jeroen ons in de echt verbonden. Als we kijken naar de foto’s van ons en onze gasten, zien we stralende en lachende gezichten. Na afloop hebben we alleen maar positieve reacties gekregen. Echt iedereen heeft genoten, was positief verrast en vond het een bijzondere, unieke ceremonie. Doel bereikt! Jeroen, vanaf de eerste kennismaking hadden we er al een goed gevoel over. We hebben prettige gesprekken gehad en je hebt onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Hartelijk dank voor alles!”

Iris en Joeri, 27 augustus 2021

"Jeroen heeft onze ceremonie gemaakt tot het mooiste deel van de dag. De sfeer was heel prettig en ontspannen. Als ik foto's terug kijk zie je ons alleen maar lachen en stralen! Het verhaal wat Jeroen vertelde was heel persoonlijk, iets wat wij graag wilde. Er zat heel veel humor in wat echt bij ons past! Hierdoor voelde het niet als een statig of stijf gebeuren wat je maar achter de rug kunt hebben. We hebben genoten van elke minuut en zouden hem aan iedereen willen aanbevelen"

Kenny en Suzanne, 10 september 2021

"Wij hebben ontzettend genoten van onze ceremonie. We hadden er al veel vertrouwen in tijdens onze eerste kennismaking maar het oversteeg zelfs onze verwachtingen! We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen, iemand zei zelfs het leek wel een cabaret show waar ik naar aan het kijken was. Echt iedereen heeft gelachen en zelfs de grootste en stoerste mannen hebben stiekem een traan gelaten. Hoe jij onze verhalen maar ook de verhalen van onze naasten over ons hebt overgebracht was geweldig. Er was veel interactie met de gasten. Ook hadden wij veel Belgische gasten die niet bekend waren met dit concept, maar die ons maar bleven vertellen hoe bijzonder dit was. Ook willen wij Astrid bedanken voor de goede en vlotte communicatie. Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad, onze oprechte dank daarvoor! "

Kenny en Suzanne, 10 september 2021

"Vorige vrijdag was het huwelijk van onze zoon Kenny en Suzanne. Komende vanuit België was zo’n ceremonie, voor ons, totaal nieuw. Maar wat was het geweldig, Jeroen je hebt dat fantastisch gedaan. Een mooi overzicht van hun leven met heel veel humor. We hebben heel wat afgelachen maar er was ook plaats voor emoties. Vanuit België een dikke pluim, we willen je hierbij nogmaals bedanken, we hebben genoten. Bedankt Jeroen"

Wouter en Stefanie, augustus 2021

"Wij willen Jeroen enorm bedanken voor de geweldige ceremonie! Wij hebben zo genoten en gelachen. Al onze gasten hebben aangegeven het geweldig te hebben gevonden! Tijdens het feliciteren hebben we alleen maar lof gekregen en dat wilde we echt even delen!"

Malou en Arie, juni 2021

" Via deze weg willen wij Jeroen onwijs bedanken voor de onvergetelijke trouwceremonie! Het was heel persoonlijk en er zat vooral veel humor in (zoals wij graag wilden). We hebben alleen maar positieve reacties gehad"!

Lex van den Boogert, september 2020

Hoi Jeroen ,
Ik wil toch zelf ook nog wat persoonlijk zeggen tegen je . Ik vond je geweldig en je hebt er mede voor gezorgd dat de trouw ceremonie in mijn geheugen gegrift zal blijven als onvergetelijk.
Nogmaals dank daarvoor !!

Rita en Lex, september 2020

We hebben genoten gisteren. Je hebt het geweldig gedaan. Alleen maar positieve reacties.
Wij zijn blij dat jij onze ceremonie tot een onvergetelijke hebt gemaakt. Super

Groetjes Lex en Rita

Klaas en Jeannette, februari 2020

Klaas en ik zijn  zeer onder de indruk van jouw speech, we hebben genoten en gelachen....., geweldig.

Het doet onze harten goed dat wij kunnen terugkijken op de meest mooie geslaagde dag in ons leven. En wat een leuke spontane reactie's hebben wij gekregen van alle gasten, over jou als trouwambtenaar. Je hebt ons op deze dag, maar ook met alle voorbereidingen, heel professioneel, laten beseffen hoe belangrijk de stap naar het huwelijk is.

Mark en Sylvia, november 2019

De perfecte trouwambtenaar! Heerlijk vol met humor en grapjes. Precies zoals wij in gedachten hadden. De eerste kennismaking was er al 1 om nooit te vergeten en de dag zelf moest nog komen. De ceremonie was gewoon geweldig! Vooral de interactie met het publiek ook. Dat Jeroen onze trouwambtenaar was heeft de dag de grote gouden rand gegeven waar wij naar op zoek waren. Nogmaals bedankt voor alles. We hebben de film vorige week teruggekeken en de tranen stroomde over onze wangen van het lachen!! Heerlijk.
Groetjes Sylvia en Mark

Jarno & Marielle, Augustus 2019

Op 24 augustus 2019 zijn wij getrouwd door Jeroen. Wij hebben veel plezier gehad tijdens de voorbereidende gesprekken en hebben veel gelachen. Jeroen weet een humoristische tint te geven aan ons persoonlijke verhaal, die hij overigens zelf in elkaar heeft gezet, en dat is ons heel goed bevallen. Jeroen, heel erg bedankt voor alles. Wij hebben een toffe ceremonie gehad! 

Astrid & Gerrit, September 2019

Jeroen heeft voor ons een fantastische ceremonie verzorgd. Boordevol humor, maar ook met gevoel bij alle ‘serieuze’ onderdelen die er deel van uit maakten: Het ja-woord, de getuigen, het tekenen. Onze gasten praten er nog over. We kijken terug op een geweldige dag, mede dankzij Jeroen.

Selma & Hans Bouter, Juni 2019

Wat een geweldig begin van een prachtige dag! Op de warmste dag van de maand juni ( 29-06-2019) zijn wij door Jeroen gehuwd. Het was in een woord fantastisch! De toespraak had alles, hilarische momenten afgewisseld met mooie woorden. Ik heb nog nooit zoveel mensen zien lachen op een ceremonie. Jeroen verdiept zich in mensen en speelt prachtig in op alle momenten die voor een bruidspaar belangrijk zijn!
Onze dank is groot en wij wensen Jeroen nog heel veel mooie ceremonies toe!

Lieve groet Selma & Hans Bouter

Marjolein & Nills, April 2019

Ons huwelijk was één groot feest en daar heeft Jeroen een groot aandeel in gehad. Onze gasten wisten niet dat ze bij een huwelijk aanwezig zouden zijn en het was dan ook een grote verrassing toen Jeroen in zijn toga tevoorschijn kwam. Voor hem ook geen standaard avond maar hij is erg flexibel en had goed met ons meegedacht over de mogelijkheden. Zijn verhaal was zowel persoonlijk als hilarisch, ik denk niet dat ik ooit zoveel mensen heb zien lachen op een bruiloft. Ook de serieuze noot ontbrak natuurlijk niet en Jeroen betrok onze ouders er echt bij. Extra leuk, omdat ook zij van niets wisten. Al met al een geweldige avond, bedankt Jeroen!

Sandra en Roeland, oktober 2018

Top Entertainment! Op 18 oktober lieten wij ons partnerschap bekrachtigen door Jeroen. Een waar feest. Enerzijds omdat Sandra en ik heel gek op elkaar zijn, anderzijds werd het een fenomenale avond door de speech van Jeroen! Hij speechte met flair, goed brutaal, heerlijk spelend met taal, soms op de rand maar nimmer er overheen en altijd met respect, correct en ontzettend veel humor. Wij en onze gasten konden zien dat Jeroen hier heel veel uur en tijd had ingestoken. Hij had zich enorm in ons verdiept met aanvoer van ons gesprek met hem, en de vrienden en kennissen die hij in contact had meegenomen. Ik overdrijf niet. Hij maakt gewoon een story of your life! Tot in de puntjes is de ceremonie verzorgd en onze gasten spreken er nu nog over. Wie is die jongen.......wat is hij goed.....wat is hij snel en wat een humor. Dus als wij, Sandra en ik, een advies mogen uitbrengen; Kies voor Jeroen!

Tessa & Teun - 16 juni, Den Haag

Wij zijn inmiddels terug van een geweldige huwelijksreis en nu van de foto's aan het genieten. Wij hebben echt een geweldige dag gehad en met name ook genoten van jouw ceremonie! Van veel kanten ook gehoord dat ze de ceremonie geweldig vonden ("leukste ooit").

Kim & Han - 23 juni, Kruisland

Het was echt geweldig! We hebben zo'n mooie dag gehad. Jeroen heeft ons verrast met de ceremonie; nog mooier dan verwacht! We hebben enorm veel complimenten gehad over de ceremonie. Dank voor alles en wij blijven voorlopig nog nagenieten!

Weddingplanner - Esmee Delfino

Het was fantastisch, wij hebben alle ontzettend genoten van Jeroen. Een markante man met humor, passie en diepgang. Heel tevreden blik ik terug op onze fijne samenwerking. Kijk uit naar de video, Thanks Milou en tot de volgende ceremonie

Marjolein & Jeroen - 20 mei, Delft

Super leuk gesprek, prettige sfeer, ervaren, professioneel, advies over moeilijke dingen zoals familielid dat pas is overleden, respect voor familiebanden en situaties, grappig, geweldig!

Wesley & Savannah - 2 juli, Lisse

Wat een kanjer is Jeroen.

Jeroen, je bent een fijne vent! Niks maar dan ook niks meer dan lof over jouw optreden tijdens onze ceremonie. We hebben gelachen, maar ook gehuild, daarna weer opgepakt en in een deuk gelegen. Ja, gewoon een dienst die alles had. Zo is er een mooi voorbeeld van iemand die naar mij toe kwam en zei: Wes normaal moet je maar door zo'n dienst zien heen te komen. Maar met deze man, was de tijd helaas zo om. Wat is hij goed, wat kan je lachen met hem. En wat gaaf hoe die alles verwoord. En ja dat is zo, jij pakt alles zo goed en vloeiend in. Wij zijn zeer blij, zeer tevreden maar vooral zeer vereerd dat je ons heb getrouwd en zullen jou ten alle tijden aanbevelen.

Bas & Caroline Bruines - 10 juni, Amsterdam

10 juni 2016 was jij onze BABS in de Schreierstoren in Amsterdam. Na ons 1e gesprek bij jou op kantoor was er gelijk een goede klik en zijn we met je in zee gegaan. 1,5 week voor onze trouwdag ben je bij ons langs geweest en was je bijna niet weg te krijgen. Maar wat hebben we een top BABS aan jou gehad. Jou verhaal was één van de hoogtepunten van de dag. Je hebt echt weergegeven zoals ons leven in elkaar zit. Al onze gasten waren alleen maar positief over jou "optreden". En voor ons had je het niet beter kunnen doen. Bedankt dat je ons dit aandenken hebt gegeven aan een voor ons hele speciale dag die we, mede door jou, niet snel zullen vergeten.

Mark & Alischa - 14 mei, Renesse

Lieve Jeroen,

Onze eerste ontmoeting was bij jouw op kantoor toen was er al gelijk een goede klik. Wij mochten er over nadenken nou ik zal je zeggen wij wisten het al toen we de auto in stapte. Dit was wat we wilde. 2 weken voor de bruiloft kwam je bij ons thuis dat was rede voor een klein feestje en daar hoorde gebak bij natuurlijk. Het ging allemaal zo van zelfsprekend dat de tijd omvloog. Onze ceremonie was geboren de laatse puzzelstukjes vielen op zn plek. Toen brak onze dag aan 14 mei 2016. Onze ceremonie was perfect een lach en een traan van het lachen al onze gasten waren zo enthousiast er word nog steeds over gesproken dus wij zeggen dik geslaagd!

Bedankt voor alles.

Henk & Yvonne - 5 september 2015, Dongen

Mede dankzij Jeroen hebben we een onvergetelijk mooie dag gehad! Het was echt een geweldige ceremonie; persoonlijk, luchtig en toch serieus. Nog steeds horen we iedereen vol lof praten over dit uurtje.

Roos & Martijn - 5 september 2015, Den Haag

We zijn alweer teruggekeerd van de honeymoon en hebben nu eindelijk de tijd om de mensen te bedanken die een grote rol hebben gespeeld bij onze bruiloft. Daar hoor jij zeker bij!
Niet alleen wij, maar zeker ook onze gasten hebben enorm genoten van de ceremonie. Zoals jij ook zo mooi onder woorden bracht, dit voelde voor ons aan als een warm bad. Natuurlijk is de ceremonie een serieus onderdeel van de bruiloft, maar het gelach, de o’s, a’s en de vanzelfsprekende tranen konden wij horen terwijl we naar je zaten te luisteren. Je wist op alle fronten de juiste snaar te raken en dat hebben we ook terug gehoord van onze familie en vrienden. Nogmaals enorm bedankt!

Yvonne & GertJan - 11 juli 2015, Leiden

Een ding stond voor ons vast: wij worden niet getrouwd door een willekeurige ambtenaar van de gemeente. Te vaak hebben wij meegemaakt dat dit standaard en onpersoonlijke verhalen waren. En ook de namen werden nog wel eens door elkaar gehaald... Het moest een combinatie van persoonlijk en luchtig worden. En dat is gelukt! Wij kwamen namelijk bij Jeroen uit. Na een eerste kennismaking waren wij overtuigd: Jeroen gaat bijdragen aan de juiste energie voor de rest van de avond. En dat gebeurde! 

De gasten gingen op in het verhaal van Jeroen, er werd aandachtig geluisterd en veel gelachen. De ceremonie had niet beter kunnen verlopen en de toon voor de rest van de avond was gezet. Ons viel op dat Jeroen echt naar ons heeft geluisterd tijdens de voorbereidingen en er zodoende een echt persoonlijk verhaal van heeft gemaakt. We hebben veel positieve reactie gehad. Wij kijken er met ontzettend veel plezier aan terug. Wij raden Jeroen dan ook van harte aan.

Harry & Joyce - 17 juli 2015, Bloemendaal

Lieve lieve Jeroen, Heel veel dank voor je leuke voordracht op onze bruiloft. Ik vind het heel erg jammer dat ik je niet persoonlijk heb kunnen bedanken. Ik had n.l. gehoopt je na onze huwelijksvoltrekking nog even te spreken maar begreep dat je al was vertrokken. We hopen op een later moment om jou nog een keer foto's te laten zien v/h feest. Het was ronduit geweldig. Nogmaals heel hartelijk dank. Je bent een topper en zijn superblij dat jij onze babs was.

Rutger & Esther - 20 juni 2015, Amerongen

In één woord: onvergetelijk! Wat hebben wij ontzettend genoten (en zijn we op het strand in Sri Lanka nog steeds aan het nagenieten). Wat een fantastische dag. Een dag waarvan Jeroen een groot deel van de sfeer heeft bepaald. Jeroen is geïnteresseerd en op zoek naar "de personen" achter het bruispaar.
Geen moppentapper, en ook zeker niet te serieus. Hij weet exact de juiste snaar te raken. Perfect voor een toekomstig bruidspaar dat ontspannen en op een leuke manier het huwelijksbootje in wil stappen. We hebben ook zo ontzettend veel complimenten gekregen van onze gasten. Zoiets unieks hadden ze nog niet eerder meegemaakt.

Kortom: aanrader!

Marcel & Wendy - 22 juni 2014


Tijdens de voorbereidingen kwamen we er al snel achter dat we niet geijkte keuzes maakten. Zo ook op het gebied van een trouwambtenaar, waarbij we uitkwamen op Jeroen. Na een telefonisch gesprek en daarna een ontmoeting, waren we al snel helemaal om: er was niet alleen een klik, we vonden Jeroen ook oprecht geïnteresseerd en heel spontaan.

De tweede ontmoeting was helemaal gezellig en naderhand heeft hij nog een aantal naasten gemaild om zo tot een “goed verhaal te komen”. Ondanks dat we niet wisten hoe de ceremonie inhoudelijk zou worden, paste het helemaal bij ons. Met vooral een lach, een semi serieuze noot en een traan. Iedereen genoot zichtbaar! Een absolute aanrader! Zo persoonlijk! Achteraf was werkelijk iedereen onder de indruk van de ceremonie, wat mede dankzij Jeroen een super moment geworden is. Meerdere malen is gevraagd of we hem al persoonlijk kenden.

Het had niet beter gekund, bedankt Jeroen!

Maroucha & Jonathan - 11 juni 2014 

Wij zijn zeer te spreken over Jeroen. Hij heeft de gasten leuk verwelkomd en begon direct met mooie persoonlijke woorden. Helaas werd ik zelf niet lekker en moesten we de ceremonie inkorten, waardoor we van de inhoud nog niet alles hebben gehoord… Maar ook dit heeft hij heel professioneel aangepakt. Een glaasje water en een pauze schroomde hij niet, waardoor ik me beter op mijn gemak voelde. Wij zouden Jeroen zeer zeker aanraden en hopen dat onze vrienden ons voorbeeld zullen volgen!

Arie & Patricia - 27 Juli 2014

Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad. De serieuze stukken werden super leuk gecombineerd met anekdotes waar tijdens en na de ceremonie om hebben gelachen. Wij zijn erg blij dat we de keuze voor jou hebben gemaakt. Voor ons was het een onvergetelijke dag.

Jerry & Linda - 29 Augustus 2014 

Toen ik op eerste kerstdag 2013 Linda ten huwelijk heb gevraagd heb ik daarbij meteen aangegeven dat ik zou zorgen voor een geweldige trouwceremonie. Ik heb Jeroen namelijk een paar jaar geleden leren kennen als een zeer fijn persoon met een ongelooflijk gevoel voor humor maar ook als een intelligent persoon die bovendien goed kan luisteren. Bij het bekijken van de referenties op zijn website werd mijn gevoel volledig bevestigd. Nadat Jeroen had aangegeven dat het mogelijk was voor hem om ons te trouwen op 29-08-2014, is hij bij ons thuis geweest om alles rustig te bespreken. Jeroen slaat alles op, van verdrietige gebeurtenissen tot vrolijke gebeurtenissen, en zal dit zoveel mogelijk gebruiken in zijn verhaal. Daarnaast heeft Jeroen veel informatie over ons ingewonnen bij familie en vrienden.

En dan is het zover….. op 29-08-2014 om 15.00 uur begon Jeroen aan de plechtigheid die ons maar zeker ook alle aanwezigen nog heel lang zal bijblijven. Het is een fantastische “verhaal’ geworden waarbij alles de revue passeerde. Van onze eerste ontmoeting tot het moment van onze trouwdag. Wij hebben al best veel trouwerijen meegemaakt maar nog nooit op de manier zoals Jeroen dit doet. Het is een goede mix van serieuze en humoristische momenten waarbij Jeroen alles perfect aanvoelt. Na afloop van de ceremonie hebben van iedereen te horen gekregen dat ze het helemaal fantastisch vonden en nog nooit op deze manier een trouwceremonie hebben meegemaakt.

Kortom, indien u van plan bent om binnenkort te gaan trouwen en u wilt een ceremonie om nooit meer te vergeten dan is hiervoor maar een persoon die dit kan verzorgen en dat is Jeroen.

Peter & Ilse - 29 augustus 2014

Net terug van heerlijke dagen huwelijksreis op Ibiza, willen wij jou eerst nog bedanken voor ”ons” trouwen! Wij hebben een fantastisch, prachtige, heerlijke, feestelijke, emotionele, vrolijke trouwdag gehad. Geen woorden voor hoe wij genoten hebben en nog steeds aan het nagenieten zijn! Jouw bijdrage was orgineel. levendig, lief en wij zijn er heel blij mee!

Nancy & Michael Mattheier - 6 juni 2014

Jeroen is echt een topper. Natuurlijk eerst bij ons thuis geweest. Daar hebben we een 3 uur lang gesprek gehad. Hij is oprecht geïnteresseerd in je verhaal. Dat is fijn. Hij heeft ook aan een aantal mensen om ons heen gevraagd om iets leuks over ons te zeggen. Dat maakt het tijdens de ceremonie wel speciaal, omdat wij ook niet weten wat er gezegd is.

We hebben hele leuke reacties op hem gekregen. Dat is toch iets wat iedereen bij blijft, en dat was ook de bedoeling.

Pim & Olga Poppeliers - 25 april 2014

Beste Jeroen, we hadden het ons niet beter kunnen wensen.We hebben enorm veel complimenten over je gekregen, jij bent een topper. Fijn dat we je hebben ontmoet. Jij bent zeker anders dan andere, en dat is een specialiteit. Veel geluk en gezondheid voor jou en je gezin gewenst!

Mike van Bemmelen – Meervoudig winnaar Beste Trouwfotograaf van Nederland - 19 januari 2014

Als fotograaf van bruiloften ben ik altijd op zoek naar emotie, een lach en een traan, ook tijdens de huwelijksvoltrekking. Een goede BABS met een mooi verhaal kan dit verschil maken, niet alleen voor de gasten, maar ook voor mij als fotograaf.De mooie verhalen en interactie van Jeroen met het bruidspaar en gasten zorgt elke keer weer voor blije en vrolijke gasten. Jeroen kan ik van harte aanbevelen. Hij felurt niet alleen een ceremonie op, maar ook zeker je trouwfoto’s!

Daniëlle Lemmers – Voorzitter Nederlandse TrouwBranche Organisatie - 2 december 2013

Op 26 november 2013 was Jeroen presentator op onze jaarlijkse uitreiking van de Dutch Wedding Awards. We zijn ontzettend blij dat wij hem hebben leren kennen! Deze “serieuze” rol heeft hij fantastisch weggezet met hier en daar een vleugje humor. Hij is flexibel, heel fijn in omgang, grappig en serieus tegelijk, adrem, een goede entertainer, leeft zich goed in en kan geweldig improviseren. Deze man is multifunctioneel!

Hans Willink – Creative Images Tekst & Fotografie - 13 september 2013

Als fotograaf ben ik al bij veel bruiloften aanwezig geweest. Nimmer werd ik zo getroffen door een trouwambtenaar als op 12 september 2013. Jeroen Smits, die landelijke bekendheid verwierf als moppentopper, bleek veel meer te kunnen dan een grap op perfecte wijze brengen. Zijn toespraak was humorvol, maar ook ingetogen en zo duidelijk persoonlijk betrokken, dat het veel mensen raakte. Ook mij, terwijl ik op dat moment alleen mijn werk deed.

Jeroen Smits wist de perfecte balans te vinden tussen het vormelijk voorgeschreven wettelijk gedeelte, humor uit de losse pols en zijn diepe gevoel bij persoonlijke omstandigheden rond het bruidspaar. Ik hoop van harte dat ik in de toekomst nogmaals een bruiloft met hem als trouwambtenaar mag meemaken, ongeacht of ik daarbij ben als fotograaf of als gast. Talent is een gave; wat Jeroen ermee doet, verheft het tot kunst.

Harold & Louisa - 13 september 2013

Op vrijdag 13 September heeft Jeroen Smits het huwelijk voltrokken van mijn beste vriend Danny Temming en zijn vrouw Gaby. Het is een prachtige ceremonie geworden , waar Jeroen ,met passie, humor en betrokkenheid m’n vrienden in de echt verbonden heeft. Een geweldige BABS deze Jeroen, die inderdaad het sprekende voorbeeld is van trouwceremonie 2.0. Hij combineert deze plechtigheden met een gezonde dosis humor, spitsvondigheid en relativeringsvermogen , waarbij hij altijd origineel is. Het cadeautje aan het eind van de ceremonie was daar een sprekend voorbeeld van. Ik wil hem aanraden aan iedereen die gaat trouwen en ipv een grijze saaie mus, liever een mooie bonte paradijsvogel hoort kletsen!

Mark & Daisy - 12 september, 2013

Op 12 september 2013 zijn wij getrouwd in Voorburg. Door het goede contact dat wij door ons werk al een aantal jaren met Jeroen hadden, wilden we graag ons door Jeroen te laten trouwen. Een paar weken voor de bruiloft hebben we met Jeroen om de tafel gezeten om de ceremonie door te nemen en onze wensen te bespreken. De ceremonie was nog mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen. Een warme en gezellige sfeer met een perfecte balans tussen formaliteit, humor en emotie. We hebben echt een geweldige dag gehad mede dankzij Jeroen zijn inbreng. Alle aanwezigen vertelden ons ook achteraf dat het zo’n bijzondere en mooie ceremonie was. Als we het nog eens over zouden mogen doen, dan zouden we het net zo willen.

Jeroen enorm bedankt!

Richard & Jaqueline - 13 juli 2013

Wij zijn 13 juli j.l. getrouwd en Jeroen heeft de huwelijksplechtigheid voltrokken. We hebben onze gasten uitgenodigd voor mijn verjaardag (ik werd 40) om dit bij ons in de tuin dit te vieren.

Doordat de gasten in de veronderstelling waren dat ze voor een verjaardagsfeest kwamen was de verrassing des te groter toe ik mijn, toen nog vriendin,
ten huwelijk vroeg… De verrassing werd nog groter toen Jeroen (uiteraard ook in het ‘complot’) uitlegde aan onze gasten dat dit ook direct daarop ging gebeuren! Wij houden van informeel; we zijn geen type’s die graag in de schijnwerpers staan, vandaar dat wij graag in deze setting en op deze manier wilden trouwen. Juist dat iedereen in vrijetijds kleding aanwezig was gaf dat voor ons de sfeer die wij beoogd hadden. We hebben ons direct omgekleed (incl. Jeroen) terwijl de cateraar en een aantal vrienden onze tuin in een trouwlokatie veranderden. Toen wij de tuin in kwamen lopen hadden onze getuigen (de enige die op de hoogte waren) een witte ballonnenboog geplaatst, echt super! Jeroen stond inmiddels klaar in toga achter een katheder waarvoor wij plaats namen, toen werd het wel erg ‘echt’… Jeroen heeft de ceremonie voltrokken zoals wij dat graag wilden; met een enorme dosis humor, verwerkt met info van onze getuigen, heeft Jeroen gezorgd voor een lach en een traan; tranen van het lachen maar uiteraard ook van emotie. Jeroen weet een perfecte mix te maken van het serieuze (ceremonie) gedeelte, van een persoonlijke noot naar het gemis van mensen die we er heel graag bij zouden hebben gehad naar de humor die we allemaal kennen van Jeroen…Persoonlijk, zonder namen te noemen, vonden wij de kaars die Jeroen aanstak erg emotioneel. Iedereen heeft wel iemand die hij/zij mist op dit soort momenten, het was voor ons en voor onze gasten een gedenkwaardig moment…De reden waarom wij Jeroen gevraagd hadden is simpel; Jeroen is echt een topper op elk vlak! Hij weet naadloos informatie te vertalen naar een prachtige ceremonie zoals het bruidspaar graag zou willen. Uiteraard is het sleutelwoord humor maar ook het serieuze gedeelte wordt als zodanig uitgevoerd.

Wij kunnen en willen niet anders dan andere (toekomstige) bruidsparen adviseren om Jeroen te vragen; persoonlijk en betrokken. Niet een ambtenaar van de gemeente die een algemeen verhaal houdt en dan de plechtigheid…Wij hebben een fantastische dag gehad, niet in de laatste plaats dankzij de enorme inbreng van Jeroen.

Wij zouden niets willen veranderen na afloop! Jeroen, nogmaals dank voor je medewerking! Echt fantastisch, je bent en blijft een topper!!!

Frans & Sandra - 05 juli 2013

Op 5 juli 2013 zijn Frans & Sandra in het echt getreden, Jeroen heeft voor ons een droom ceromonie gehouden, veel humor, emotie, kennis en inleving hebben we mogen beleven. In eerste instantie zouden we een ambtenaar hebben van de gemeente Rotterdam, iemand die we niet kennen, iemand die ons niet kent en waar we niet mee konden zitten om wat zaken door te nemen. Op het moment dat wij hoorden dat Jeroen BABS was geworden was een zucht van verlichting, direct werd de ambtenaar afgezegd en Jeroen gevraagd of hij het voor ons wilde doen, Jeroen antwoorde, ik vind het een eer om jullie te mogen trouwen…! Direct kippevel en wij wisten dat Jeroen het perfect zou doen.. Jeroen heeft onze dag dat beetje extra gegeven waar je alleen maar op mag hopen…. Van iedereen leuke reacties gehad over de ceromonie, dat is de mooiste en leukste bevestiging die je kan krijgen!
Jeroen bedankt!!!!

Tony & Mara - 26 Mei 2013

We willen je hierbij alsnog even bedanken voor je optreden in de Zeemeeuw. We zijn direct erna op vakantie gegaan, maar hebben van heel veel gasten al gehoord dat ze jou supergaaf en leuk vonden. Nou daar waren wij het roerend mee eens, het was echt super. Dus bij deze alsnog bedankt, en als we ons 12,5 jarig huwelijk mogen halen ben je bij deze alvast uitgenodigd voor het feest op 25 november 2028!

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse