VIDEOGRAAF/FOTOGRAAF

Heel vaak krijg ik de vraag of ik nog een goede videograaf en of fotograaf weet binnen mijn netwerk. Mede hierdoor ben ik een samenwerking aangegaan met mijn vaste fotograaf en videograaf Jesse Inden. Jesse biedt kwaliteit, flexibiliteit en heeft oog voor emoties, dierbare herinneringen en momenten die er toe doen.

Mijn rol als Trouwambtenaar is een hele andere manier dan een standaard Trouwambtenaar. Dit met alle respect voor ieders invulling en werk uiteraard. Een videograaf en fotograaf laat ik hier dan ook graag op aansluiten. 

Het is lastig om je beelden en ideeën daarover te vertalen naar tekst. Laat het de termen, hip, snel, trendy en anders zijn die het beste aansluiten op het geen we produceren. Jesse biedt net als ikzelf een vrijblijvende eerste kennismaking aan.

Onderstaand heb ik direct links toegevoegd naar werk dat we hebben geproduceerd met elkaar. Neem daar gerust een kijkje.

Het geen wij aanbieden zijn totaalpakketten. Deze zijn simpelweg opgedeeld in een Medium, Large en Extra Large variant. Geheel transparant en tegen meer dan scherpe tarieven.

Ons Medium pakket bestaat uit het filmen en vastleggen van de bruiloft op beeld. We produceren hier dan een 5 minuten edit van en zullen de gehele dag met twee camera's aanwezig zijn. Binnen dit pakket maken we geen foto's.
Ons Large pakket bestaat uit het filmen van de gehele dag alsook het maken van foto's tijdens de dag. In dit pakket produceren wij een vijf minuten videoproduktie en zullen we 50 foto's bewerkt vrij van recht aanleveren.
Het Extra Large pakket bestaat uit het produceren van een korte film alsmede een langere versie, waarbij er uiteraard binnen dit pakket ook foto's worden geleverd.

Er bestaat een mogelijkheid om te kiezen voor een Same Day Edit of versnelde edit waarbij we de eerste versie van de videocontent zullen leveren binnen 1-2 dagen na de bruiloft.

Hebben jullie interesse in deze pakketten dan kunnen jullie deze via mij boeken. Voor ieder pakket geldt dat het tarief dat we rekenen inclusief mijn werkzaamheden als Trouwambtenaar bevat! Voor meer informatie kunnen jullie altijd even bellen, mailen of het contactformulier vanaf deze website invullen. Wij nemen dan contact op.

Jesse Inden Portfolio: www.jesseinden.com